۱۲
۱۰
plusresetminus
تاریخ انتشارسه شنبه ۱۲ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۴
کد مطلب : ۱۴۳۶۲۴
چه کسی دستور پنهان کاری در پتروشیمی شازند را صادر کرد؟

پنهان کاری و عدم افشای اطلاعات با اهمیت در شاراک

بر اساس اخبار موثق رسیده به نفت ما، اخیرا چندین بار توقف در واحد الفین پتروشیمی شازند رخ داده که منجر به فلر شدن نفتا این مجتمع شده و خسارات چندین میلیارد تومانی به سهامداران این شرکت وارد آورده است.
پنهان کاری و عدم افشای اطلاعات با اهمیت در شاراک
به گزارش آژانس رویدادهای مهم نفت و انرژی "نفت ما"، بر اساس اخبار موثق رسیده به نفت ما، اخیرا چندین بار توقف در واحد الفین پتروشیمی شازند رخ داده که منجر به فلر شدن نفتا این مجتمع شده و خسارات چندین میلیارد تومانی به سهامداران این شرکت وارد آورده است.
عجیب تر اینکه مدیرعامل پتروشیمی شازند هیچگونه دستوری مبنی بر انتشار اطلاعیه در سامانه کدال در راستای شفافیت جهت اطلاع سهامداران صادر نکرده ‌است! این در حالیست که براساس مفاد ماده 13 دستورالعمل اجرایی افشای اطلاعات شرکت های ثبت شده نزد سازمان بورس و اوراق بهادار، در صورت وقوع هرگونه رویداد با اهمیت، مراتب می بایستی افشا شود. در نتیجه پتروشیمی شازند با نماد شاراک در بورس، از این قانون تخطی کرده و بایستی پاسخگوی سهامداران، کارکنان و افکار عمومی باشد.
نفت ما در 28 دی ماه امسال گزارش دیگری در خصوص سوء مدیریت مدیرعامل پتروشیمی شازند  با عنوان "ترک فعل مدیرعامل پتروشیمی شازند برای یک پروژه ملی؛ علت تاخیر احداث پتروشیمی بین الملل قشم چیست!؟" منتشر کرد که متاسفانه وزارت اقتصاد و بانک ملی باز تخلفات مدیرعامل پتروشیمی شازند را نادیده گرفتند و هم اکنون نیز اغماض در سوء مدیریت پتروشیمی شازند برای وزارت اقتصاد و بانک ملی به عنوان سهامدار عمده این شرکت، به صورت یک رویه غلط درآمده است که دود آن فقط به چشم سهامداران می رود.
سوال اینجاست چرا وزارت اقتصاد و بانک ملی به عنوان سهامدار اصلی پتروشیمی شازند هیچگونه عزم و اراده ای جهت مقابله با تخلفات و سوء مدیریت‌های مدیرعامل پتروشیمی شازند ندارند؟ لذا نهادهای نظارتی بایستی به عنوان نماینده مدعی العموم به موضوع ورود کنند تا سهامداران شاراک بیش از این متضرر نشوند.
خاطر نشان می شود شركت سرمايه گذاري گروه توسعه ملي 50.65 درصد، سرمایه گذاری آتیه صبا 13.31 درصد، شركت سرمايه گذاري نفت وگاز و پتروشيمي تامين 10.47 درصد سهام پتروشیمی شازند را در اختیار دارند.
پتروشيمی شازند با ظرفيت سالانه ۱,۸۵۰ هزار تن محصولات پايه، پليمری و شيميايی تولید می‌کند. نفتا خوراک تولید محصولات شرکت پتروشیمی شازند است که در داخل کشور تامین می‌شود. در خصوص سختی تامین خوراک نفتای پتروشیمی شازند باید گفت که بخشی از نفتای مورد نیاز شازند، به میزان ماهانه ۳۰ میلیون لیتر نفتای تولیدی پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس از طریق خط لوله انتقال فرآورده‌ نفتی بندرعباس به اصفهان در این مرکز انتقال نفت دریافت و پس از ذخیره‌سازی در مخازن انبار نفت شهید محمد منتظری از طریق خط لوله ۸ اینچ تلمبه‌خانه نفتا به پتروشیمی شازند ارسال می شود در حالیکه قبلا از طریق تانکر منتقل می شد. پس سزاوار نیست خوراک نفتایی که با هزار مشقت جهت تولید محصول نهایی تامین می شود با سوء مدیریت مدیر عامل از بین برود و زیانش برای سهامداران شرکت بماند. در پایان لازم به ذکر است که قیمت نفتا در 31 ژانویه 2022  (10 بهمن 1400) ، بالغ بر 775.06 دلار در هر تن بوده است، با این حساب می توان فهمید چه خسارت سنگینی به سهامداران از بابت توقف واحد الفین پتروشیمی شازند و تبدیل نفتا به فلر وارد می شود!
 
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی


بنده خدا
سایت نفت ما تا الان لال بودین چندین مورد از بی عرضگی و نالایق بودن تیم مدیریتی این پتروشیمی را منتشر کنید جدیدا همه چی محرز شده!!؟
چرا تا الان هربار خواستن عوضش کنن نتونستن باید ببینید لابی ایشان چه کسی است ؟!
جمشیدی
اینا اگه تونستند منشی این آقا که ....................... باشه رو عوض کنند، حتما میتونن خود مدیر عاملم عوض کنند.
بدبختی داستان اینجاست که منشیه از خود مدیر عامله، مدیرعامل تره...
خورشید
ضعف مدیریتی مهندس..... و رفتارهای ناشایست و توهین آميز با کارشناسان فنی و مدیران دلسوز شاراک مسبب بی انگیزگی کارگران تلاشگر تولید و مهندسان و... در سالهای اخیر شده است و در ماه گذشته حدود ۲۰۰۰ تن فلرینگ در واحدهای تولیدی انجام شده است
با سلام
چه کسی با مشقت نفتا برای پتروشیمی شازند تامین میکند؟وچه کسی فلر میکند؟ اینها ادمهای جدایی هستند؟
عجمی
چه مدت واحد الفین متوقف بوده؟ چه نوع توقفات مشمول ماده 13 میشوند؟ انواع توقفات در واحدها ی تولیدی پیش می اید ایا هروز باید در حال گزارش به سهامدار باشند؟
سهامدار نفع وضرر خودش را کمتر از دلسوزانی مثل نویسنده محترم تشخیص میدهد؟ بیلان کاری شرکتها و صورتهای مالی انهاصدایشان ضعیفتر از صدای افرادی است که با اطلاعات ناقص دنبال مقاصد خاص خود هستند؟
امید
ممنون از گزارش افشاگرانه نفت ما که حامی حقوق ما سهامداران است واقعا تخلف صورت گرفته و حق سهامداران است که از مسایل مهم شرکت مطلع باشند
ولدخانی باید برکنار بشه
محمد
سلام. وقت بخیر. بنده کارمند واحد الفین شرکت پتروشیمی شازند هستم. قویا این خبر رو تکذیب میکنم. امیدوارم رسالت خبرنگاری رو به درستی دنبال کنید.
این‌مردک بیسواد را بردارید
طالب حقیقت
مدیریت بی تدبیر در 5 سال گذشته به انجام طرح های توسعه ای سوداور اقدام ننموده و سودآوری درخشان شرکت فقط بر اساس تغییر قیمت دلار و تخصیص تخفیف خوراک نفتا بوده است. پرسنل خدوم هم از بی تدبیری و سوء مدیریت در رنجند و شاهد ان اعتصاب غذا و حادثه منجر به فوت است. سرمایه گذاری بانک ملی هم علیرغم مشاهده اوضاع نابسامان شاراک، فقط در صدد کسب منافع خود بدون توجه به آینده شاراک و کارکنان زحمتکش و دلسوز است.