به گزارش
نفت ما ، دکتر شهرام دبیری اسکویی معاون پارلمانی رییس جمهور در بازدیدی سرزده از پتروشیمی تبریز، با دکتر سید نوراله میراشرفی مدیرعامل این شرکت دیدار و از طرحهای توسعهای این مجتمع همچون پروژه پلیاتیلن سنگین و پروژه انتقال و استفاده از پساب شهری تبریز دیدن کرد.
میراشرفی ضمن خوشامدگویی، از حضور معاون پارلمانی رییس جمهور در روز تعطیل و بازید از مجتمع پتروشیمی تبریز تشکر کرد. شایان ذکر است که حضور معاون پارلمانی رییس جمهور با نصب 26 مبدل حرارتی ساخت داخل در این مجتمع پتروشیمی تبریز همزمان شد.
دبیری در حاشیه این بازدید اظهار داشت: با بازدیدی که از مجتمع پتروشیمی تبریز داشتم از نزدیک شاهد فعالیتهای کارکنان در واحدهای جدیدی که قرار است راه اندازی شود، بودم که اکثر کارکنان در روز تعطیل هم در کارگاههای مربوطه مشغول کار بودند و از همه آنان تقدیر و تشکر می کنم.
معاون پارلمانی رییس جمهور با تاکید بر حمایت همه جانبه دولت از پروژه های توسعه ای افزود: مایه مباهات و افتخار است که 70 درصد تمامی تجهیزات پروژه توسعه ای جدید پلیاتیلن سنگینHDPE در حال راه اندازی مجتمع پتروشیمی تبریز، ساخت داخل می باشد. به باور وی، شرکتهای دانش بنیان داخلی می توانند با ورود تکنولوژی نیاز به تجهیزات خارجی را بومی سازی نمایند که اقدام بزرگی است که در آینده می تواند درآمد خیلی خوبی برای این مجموعه دربرداشته باشد تا بدینوسیله بتوانند تجهیزاتی که مورد نیاز جامعه صنعتی است را تامین و حتی صادر نمایند.
دبیری در خصوص اقدامات زیست محیطی پتروشیمی تبریز در راستای توسعه پایدار اعلام کرد: پتروشیمی تبریز در زمینه مسائل زیست محیطی کارهای خوبی منطبق با تمام استانداردهای لازم انجام داده که شایسته تقدیر است.
معاون پارلمانی رییس جمهوردر پایان ضمت آرزوی موفقیت برای مدیران و کارکنان پتروشیمی تبریز تاکید کرد: امیدوارم با استفاده از تکنولوژی بالا و تمام امکانات داخلی بتوانید واحد پلیاتیلن سنگین خیلی مجهز و خوبی راه اندازی نمایید که سودآوری سهامداران را تضمین کند.
شایان ذکر است که پتروشیمی تبریز، طیف وسیعی از محصولات پلیمری را با کیفیت بالا تولید و روانه بازار مینماید. این شرکت با ظرفیت تولید اسمی ۸۷۰ هزار تن پلیمر شامل پلیاتیلن، پلیپروپیلن، پلیاستایرن و ABS محصولات خود را تحت لیسانس معتبرترین شرکتهای جهانی تولید میکند. پروژه تولید پلیاتیلن سنگین با ظرفیت ۳۱۰ هزار تن در سال با سرمایهگذاری ۱۲ همت و با دانش بومی طراحی شده و در بهمن ۱۴۰۴ به بهرهبرداری میرسد و ظرفیت تولیدات پلیمری شرکت را به دو برابر ظرفیت فعلی میرساند. این پروژه برای نخستین بار در کشور با استفاده از دانش فنی کاملاً ایرانی طراحی و اجرا میشود. پروژه انتقال و استفاده از پساب شهری تبریز یکی دیگر از پروژه های در حال ساخت پتروشیمی تبریز است.