کاظمی باباحیدری اعتقاد دارد افزایش هزینه های صادراتی طی ماه های اخیر و افزایش خوراک تولید قیر به کاهش صادرات قیر کشورمان دامن زده است.
«علی کاظمی باباحیدری» در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی آژانس رویدادهای مهم نفت و انرژی "
نفت ما" در خصوص مشکلات پیش روی صنعت قیر کشور و کاهش صادرات این محصول به بازارهای جهانی، گفت: متاسفانه باید اذعان کرد موانع ایجاد شده بر سر راه اقتصاد کشورمان موجب شده عرصه صادرات قیر با مشکلات متعددی روبرو شود.
نماینده مردم اردل و فارسان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در واقع افزایش چندین برابری هزینه های صادراتی طی ماه های اخیر و همچنین افزایش قابل تامل و توجه خوراک تولید قیر طی سال های اخیر، به کاهش صادرات قیر کشورمان دامن زده است.
وی با اشاره به اینکه بررسی قیمت تمام شده قیر کشورمان در شرایط تحریمی کنونی و همچنین قیمت این محصول در بازارهای جهانی به وضوح نشان می دهد عرصه رقابت خیلی مناسب نیست، ادامه داد: به نوعی باید اذعان کرد سهم کشورمان از بازارهای جهانی به شدت رو به کاهش است و اگر مشکلاتی مانند قیمت بالای خوراک تولید قیر کاهش نیابد، شاهد آسیب جدی در این حوزه اقتصادی خواهیم بود.
رییس فراکسیون نفت و نیرو مجلس شورای اسلامی ضمن بیان اینکه رونق در حوزه تولید قیر کشور می تواند منجر به افزایش اشتغال شود، افزود: این مهم در حالیست که شرایط کنونی می تواند بیانگر از بین رفتن شغل های ایجاد شده در این صنعت طی آینده ای نزدیک باشد.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه و دیوان محاسبات مجلس شورای اسلامی با یادآوری اینکه کشورهای متعددی در منطقه هستند که می توانند خریدار قیر از ایران محسوب شوند اما شرایط به وجود آمده موجب شده بازارهای سنتی نیز در حال خطر قرار بگیرند، خاطرنشان کرد: به عنوان مثال مشاهده می شود برخی از مشتریان سنتی اقدام به واردات محصولات کشورهای آمریکا و یونان کرده اند که این امر اتفاق ناخوشایندی برای صادرات قیر کشورمان به حساب می آید.