۹
۱۱
plusresetminus
تاریخ انتشارسه شنبه ۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۸
کد مطلب : ۱۶۹۷۱۸
 نایب رییس کمیسیون انرژی مجلس در گفت و گو با نفت ما تاکید کرد:

امکان برگرداندن اموال شرکت ملی نفت ایران در پرونده کرسنت وجود ندارد

بهرامی سیف آبادی گفت: به هرحال کشور در پرونده کرسنت محکوم می شود و پرونده هنوز نهایی نیست و می توانیم خسارت را به حداقل برسانیم ولی برگرداندن حکم امکانپذیر نیست و کاری به دولتهای مختلف در این رابطه ندارم، لذا سرجمع باید همدلی باشد تا از نظر منافع کمتر ضرر کنیم.
فایل ویدیو
محمد بهرامی سیف آبادی، نایب رییس کمیسیون انرژی مجلس در گفت و گو با نفت ما در خصوص حکم اخیر دادگاه روتردام مبنی بر تایید نهایی مصادره ساختمان شرکت ملی نفت در روتردام به نفع کرسنت و موضع این کمیسیون در پاسخگو کردن دولتها اعلام کرد: در جلساتی که با مسوولان وزرات نفت داشتیم این مسایل را مطرح کرده ایم. به هرحال کشور در پرونده کرسنت محکوم می شود و پرونده هنوز نهایی نیست و می توانیم خسارت را به حداقل برسانیم ولی برگرداندن حکم امکانپذیر نیست و کاری به دولتهای مختلف در این رابطه ندارم، لذا سرجمع باید همدلی باشد تا از نظر منافع کمتر ضرر کنیم.
بهرامی سیف آبادی در مورد تکرار دومینوی احکام خسارت بار توسط دادگاههای کشورهای مختلف در خصوص پرونده کرسنت و بویژه اعلام دعوای تقاضای خسارت 36 میلیارد دلاری در دادگاه تجاری ژنو و ورود مجلس به موضوع در راستای جلوگیری از مصادره اموال شرکت ملی نفت تصریح کرد: این احکام هنوز قطعی و نهایی نیست و تیمهایی پیگیر موضوع باید بیشتر پای کار باشند و ما نیز باید به آنها دلگرمی بدهیم و از لحاظ فنی و حقوقی حمایت کنیم تا از منافع ملت دفاع کنند و این ضرر و زیان به حداقل برسد.
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی


بازگشت بیژن زنگنه به وزارت نفت در دولت بنفش موجب شد تا پرونده قرار داد کرسنت که به نفع ایران در حال اتمام بود به یکباره به ضررش تمام شود.
لعنت خدا بر روحانی و زنگنه
این مزخرفات چیه مرتب تکرار میکنید و ذهن ناتوان تون را قانع می کنید؟ دادگاه وجود فساد را رد کرد، به فرض هم فسادی بوده باشه انتخاب مجدد زنگنه دلیلی بر عدم وجود فساد نمیتونه باشه، احکام دادگاه بر اساس فکت و اسناد واقعی است نه حرفهای خاله زنگی صف نانوایی.
مثلاً اگه فردا روزی ….. وزیر ارشاد بشه دادگاه می پذیره که در گذشته این آدم فسادی رخ نداده!!! به کم فکر کنید
در صورت امکان ساده تر بنویسید. ممنون
ولی شک نکن توی این قرارداد هم فساد بوده و هم به ایران خیانت شده. الان وظیفه قوه قضاییه که یک نفر رو به دلیل یک نقد سیاسی ۶ سال زندانی می کنه,این هست که با مردم شفاف باشه و افراد دخیل در انعقاد این قرارداد با اسم و فامیل معرفی کنه و به مجازات برسونه. نه مثل ب.ز که ق.ق می گه زندان بوده و هست و از اونور کار تجاری انجام می ده. من شخصا اصلا به قوه قضاییه اعتماد ندارم. از واژه قاضی بدم می آد. آخه مگه می شه مثلا شما با توجه فکت و واقعیت های آماری اقتصادی ،سیاست های کشور رو نقد کنی و بعدش بندازنت زندان. طبق کدوم عدالت؟
رسانه محترم لطفاً منتشر کنید.
بیژن زنگنه فقط در شروع پارس جنوبی موفق بود و بعدش فقط خسارت زد. اون هم چون نوع قراردادها به صورت بیع متقابل بود و امکان تخلف خیلی کم بود.
ستون پنجم
توافقنامه C R E S C E N T یکی از بهترین توافقاتی بود که آقای زنگنه برای ایران انجام داد. اگر این قرارداد اجرا می شد، می توانست یکی از میادین گازی ایران را با هزینه سرمایه گذاران خارجی توسعه داده و وابستگی ژئوپلیتیکی بین امارات متحده عربی و ایران ایجاد کند. ایران به یکی از منابع تامین انرژی امارات تبدیل می شد. در آن صورت، یکی از تأثیرات آن این بود که امارات هرگز فشار ایالات متحده برای بستن حساب های ایرانیان را نمی پذیرفت و با آنها به عنوان ساکنان درجه دو رفتار می کرد. علاوه بر این، ایران می‌توانست درآمد حاصل از آن را برای سرمایه‌گذاری مجدد در بخش‌های دیگر به دست آورده و استفاده کند.

اما چه کسی این توافق را از بین برده است؟ تاثیرات این خرابکاری چیست؟ ایران موقعیت استراتژیک خود را از دست داد و باید بیش از 2 میلیارد دلار جریمه بپردازد! میدان گازی هنوز توسعه نیافته و ایران از کمبود گاز رنج می برد!

به دستور کدام نیروها یا کشورهایی در این معامله که منافع ملی را تامین می کرد، خرابکاری کردند؟

آقای جلیلی باید جواب بده! آقای احمدی نژاد باید جواب بدهد!

واقعیت این است که تنها 3 کشوری که از نابودی این توافق منتفع شده بودند، آمریکا، اسرائیل و روسیه بودند!

این داستان غم انگیز می تواند فصل جدید فیلم ELI C O H E N باشد
اگر این قرارداد بهترین بود پس چرا حسن روحانی دبیر وقت شورای عالی امنیت ملی بر علیه آن به رئیس جمهور وقت نامه نوشت.
قیمت گاز در این قرارداد چقدر بوده و قیمت جهانی گاز چقدر بوده است؟
آیا مذاکره و انعقاد قرارداد بدون فساد بوده است؟ اگر با فساد بوده چرا؟
قیمت‌گذاری غیرمنطقی قرارداد کرسنت
یکی از مهم‌ترین ایرادات قرارداد کرسنت، قیمت‌گذاری آن است. قیمت گاز در این قرارداد بسیار ارزان‌تر از سایر قراردادهای مشابه در سطح منطقه و بازار جهانی بود. به عنوان مثال، قیمت گاز در قرارداد کرسنت تنها ۱۷.۵ دلار برای هر هزار متر مکعب بود، در حالی که قیمت گاز در قرارداد مشابه با ترکیه ۸۴ دلار برای هر هزار متر مکعب بود. این اختلاف قیمت، که تنها ۲۰ درصد قیمت گاز در قرارداد ترکیه بود، باعث وارد آمدن زیان‌های قابل توجهی به ایران شد.
یه عده ای در همون اول شروع قرارداد کرسنت کمیسیون های سنگین دلاری خودشون رو گرفتند و یک عده ای هم که بعدا توسط گروه اول جهت نظارت بر این قرارداد گماشته شدند. پولهای درشتی هم گرفتند. قوه قضاییه هم یعنی واقعا نمی دونه.
جواد ابریشمی کاشانی
الی کوهن؛ جاسوس موساد که تا عمق حکومت سوریه نفوذ کرد


https://www.entekhab.ir/fa/news/726435/%D9%88%DB%8C%D8%AF%DB%8C%D9%88-%D8%A7%D9%84%DB%8C-%DA%A9%D9%88%D9%87%D9%86-%D8%AC%D8%A7%D8%B3%D9%88%D8%B3-%D9%85%D9%88%D8%B3%D8%A7%D8%AF-%DA%A9%D9%87-%D8%AA%D8%A7-%D8%B9%D9%85%D9%82-%D8%AD%DA%A9%D9%88%D9%85%D8%AA-%D8%B3%D9%88%D8%B1%DB%8C%D9%87-%D9%86%D9%81%D9%88%D8%B0-%DA%A9%D8%B1%D8%AF-%D9%82%D8%B3%D9%85%D8%AA-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%86%DB%8C
شاقلی
به درک که وجود نداره
م. شهسوار از میلان و PIDEC شیراز
لعنت خدا بر جاسوسان!! لعنت خدا بر الو کوهن داخلی!
زنده باد جلیلی!؟ زنده باد شریعتمادری عاشق مسکو! زنده باد احمدی نژاد انوسی