کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

مدیرعامل پتروشیمی زاگرس در پاسخ به نفت ما تاکید کرد:

متانول سازان ایرانی چاره ای جز اجرای پارک پایین دستی متانول ندارند

بازار صادراتی انحصاری چین دیگر مطلوب پتروشیمی زاگرس نیست

18 تير 1403 ساعت 7:53

دیداری گفت:در رابطه با کنسرسیوم ما در اولین جلسه ای که در کارگروه متانول خواهیم داشت، چاره ای جز این نداریم که با هم افزایی به سمت احداث پارک پایین دست صنایع متانول برویم. با توجه به وضعیتی که متانول سازان دارند باید همه آنها مشارکت داشته باشند تا سهم سرمایه گذاری کاهش پیدا کند.


متین دیداری، مدیرعامل پتروشیمی زاگرس در نشست خبری مجمع عمومی سالانه این شرکت در پاسخ به پرسش نفت ما در مورد تشکیل کنسرسیومی برای اجرای طرحهای زنجیره ارزش اظهار داشت: در رابطه با کنسرسیوم ما در اولین جلسه ای که در کارگروه متانول خواهیم داشت، چاره ای جز این نداریم که با هم افزایی به سمت احداث پارک پایین دست صنایع متانول برویم. با توجه به وضعیتی که متانول سازان دارند باید همه آنها مشارکت داشته باشند تا سهم سرمایه گذاری کاهش پیدا کند و تعداد و تنوع محصول پارک پایین دستی بالا برود. ما تقریبا در پلنت ها و مجتمع های در دسترسی که امکان ساخت در حوزه پایین دست متانول را دارند، می توانیم از پلنت های دست دوم هم استفاده کنیم و حدود 24 محصول پایین دست متانول را می توان در واحدهای تولیدی ساخت و به بهره برداری رساند. مهم هم افزایی بین متانول سازان است تا هر مجتمعی با توجه به توان مالی و وضعیتی که در صنعت متانول دارد یک سهمی را بردارد که در نتیجه آن ما به سمت پایین دستی صنعت متانول با پلنتهای حتی با ظرفیت پایین و سرمایه گذاری پایین با هدف افزایش تنوع محصول زنجیره متانول و خروج از بن بست کنونی، حرکت کنیم.
دیداری در خصوص تغییر در راهبرد صادراتی شرکت و تسخیر بازارهای جدید همچون هند، ترکیه و عراق اعلام کرد: قطعا یکی از استراتژی های شرکت اینست که بتوانیم به بازارهای صادراتی جدید دست پیدا کنیم و دیگر اختصاص و انحصار 90 درصد بازار صادراتی متانول به چین مطلوب ما نیست و ما باید در بازارهای جدید صادراتی ورود نماییم کما اینکه توسعه بازار در دست پیگیری بوده و به این بازارهای جدید ورود هم کرده و چند بازار جدید را هم هدفگذاری نموده و امیدواریم با مذاکرات در دست اقدام در دو ماه آینده به نتیجه برسانیم.
مدیرعامل پتروشیمی زاگرس در مورد پروژه ساخت واحد ASU‌ توسط شرکت دانش بنیان ایرانی هتکو تصریح کرد: پروژه ASU‌ در حال حاضر در دست اجرا بوده و در مرحله بسته های فاز مهندسی قرار داریم به گونه ای که 86 درصد فاز مهندسی به اتمام رسیده و سفارش گذاری بیش از 18 قلم از اقلام دیرتحویل را شروع کرده ایم و سفارش گذاری قطعی سه آیتم اصلی کلد باکس، توربواکسپندر و کمپرسورها انجام شده است.


کد مطلب: 166069

آدرس مطلب :
https://www.naftema.com/video/166069/متانول-سازان-ایرانی-چاره-جز-اجرای-پارک-پایین-دستی-ندارند

نفت ما
  https://www.naftema.com