۴
۲
plusresetminus
تاریخ انتشارشنبه ۱۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۵
کد مطلب : ۱۶۵۵۰۴
مدیرعامل پتروشیمی جم پیلن در گفت و گو با نفت ما اعلام کرد:

جابجایی رکوردهای ادوار سود و فروش در پتروشیمی جم پیلن

گنجی گفت: موفق شدیم هم در سود خالص و هم در فروش عملیاتی رکورد کل ادوار شرکت را بزنیم و تقریبا ۵.۴ همت سود خالص و در حدود ۲۸ درصد بیشتر نسبت به سال مالی ۱۴۰۱ و با ۱۰.۷ همت فروش عملیاتی تقریبا ۱۴ درصد نسبت به سال مالی گذشته افزایش داشته باشیم.
فایل ویدیو
رضا گنجی، مدیرعامل پتروشیمی جم پیلن در گفت و گو با نفت ما در خصوص مجمع سالیانه این شرکت اظهار داشت: عملکرد خوب سال ۱۴۰۲ در گزارش مجمع عمومی سالیانه‌ شرکت پتروشیمی جم پیلن ، ارائه شد و ما موفق شدیم هم در سود خالص و هم در فروش عملیاتی رکورد کل ادوار شرکت را بزنیم و تقریبا 5.4 همت سود خالص و در حدود ۲۸ درصد بیشتر نسبت به سال مالی 1401 و با 10.7 همت فروش عملیاتی تقریبا ۱۴ درصد نسبت به سال مالی گذشته افزایش داشته باشیم.
گنجی با اشاره به اینکه در حوزه‌ های فناوری و نوآوری محصول، فعالیت‌هایی انجام شده، افزود: ما در دو حوزه‌ فناوری و نوآوری فعالیتهایی انجام دادیم. اول اینکه به عنوان بنگاه اقتصادی به دنبال کاهش قیمت تمام شده هستیم و در این حوزه در خصوص تاثیر مواد شیمیایی خیلی تلاش شده که کمیت کاهش پیدا کند و کیفیت ثابت بماند. دوم اینکه در بحث نوآوری 3 گرید، برای سال 1403 برنامه رونمایی داریم که علاوه بر آن 2 گرید هم در سال ۱۴۰۲ رونمایی شده بود. در نمایشگاه نفت تهران گرید Jampilen HP515M در حوزه‌ بسته‌بندی رونمایی شد و با توجه به خواصی که دارد می‌تواند سرعت تولید را بالاتر ببرد و در بسته‌بندی مواد غذایی و بسته‌بندی پوشاک بسیار مفید خواهد بود و با توجه به ضخامت کم و چاپ‌پذیری که دارد می‌تواند انقلاب خوبی در صنعت بسته‌بندی به وجود بیاورد.
مدیرعامل پتروشیمی جم پیلن  در خصوص اینکه گریدهای مختلف هموپلیمر، کوپلیمر و ترپلیمر تولیدی با برند جم پیلن شناخته می شود گفت: پتروشیمی جم پیلن، 5 گرید انحصاری در حوزه‌ گریدهای شیمیایی دارد. جم پیلن به عنوان بزرگترین تولیدکننده و عرضه‌کننده‌ پلی‌پروپیلن کشور است که در این 5 گرید شیمیایی رتبه‌ اول را دارد، همچنین جم پیلن در عرضه هم رتبه‌ اول را داشت. در گریدهای شیمیایی به طور خاص، ۵ گرید انحصاری داریم که در صنایع پایین دستی بسیار کاربرد دارد و حتی ما در بازار صادراتی با توجه به اینکه به دلیل مشکلات بازارهای داخلی، صادرات ممنوع است ولی کماکان مشتریان ما و در همین نمایشگاه نفت تهران هم خیلی پیگیر گریدهای صادراتی بودند. امیدوارم با برطرف شدن مشکلات و یکسری موانع صادراتی، امکان صادرات این گریدهای انحصاری برای ما فراهم بشود.
گنجی در مورد تامین خوراک پایدار مجتمع اعلام کرد: در بخش تامین خوراک 7 مجتمع تولیدکننده پلی پروپیلن کشور با کمبود خوراک مواجه هستند و متوسط ظرفیت کشور در سال ۱۴۰۲، بالغ بر 68.5 درصد بود که شرکت پتروشیمی جم پیلین با ۷۳ درصد، بیشتر از متوسط ظرفیت فعالیت داشت که بیشتر به دلیل خوراک کوره‌های مایع است که ناترازی خوراک از آنجا نشات می‌گیرد و امیدوارم با برنامه‌ریزی‌ای که وزارت نفت انجام می دهد بتواند این مشکل را برطرف نماید تا واحدهای پلی پروپیلن بتوانند با تولید ظرفیت بیشتری کار کنند و نتیجه اش، اشباع و آرامش بازار داخلی و فراهم شدن امکان صادرات خواهد بود.
البته خود شرکت پتروشیمی جم خوراک ما را تامین می کند خودش به خوراک نیاز دارد و ما از پتروشیمی جم، پروپیلن می‌گیریم که در فرآیند جم پیلن تبدیل به پلی‌پروپیلن می شود.
مدیرعامل پتروشیمی جم پیلن در مورد توسعه بازارهای صادراتی تصریح کرد: بنابر مشکلاتی که برای بازار داخل وجود دارد، ما نتوانستیم صادر کنیم و تقریبا به مدت 1.5 سال است که مشکل قانونی ایجاد شده و صادرات امکانپذیر نیست، ولی کماکان ما در نمایشگاه‌های خارجی حضور داریم و در سال گذشته در نمایشگاه ترکیه که دروازه‌ مقاصد صادراتی ما به اروپا است، حضور داشتیم و کماکان با برند خودمان وارد شدیم و بازارهای هدف در کشورهای مستقل مشترک المنافع (CIS) و در بازار کشورهای آفریقایی داریم که به طور ویژه ورود می‌کنیم. گریدهای انحصاری جم پیلن در بازار هند در بحث گرید‌های نساجی خیلی مفید است و در نمایشگاه هند هم حضور خواهیم داشت. ما تلاش داریم تا با حضور در نمایشگاه‌ها برند جم پیلن را در میان مصرف‌کنندگان صنایع پایین دستی کشورهای مقصد بشناسانیم و بلافاصله پس از اینکه موانع قانونی صادرات برطرف شد، ما مشکل صادرات نداشته باشیم و بتوانیم از این وضعیت خارج بشویم. به هرحال هر شرکتی، اگر صادرات و نگاه صادراتی نداشته باشد قطعا نگاه استراتژیک ندارد و با شکست روبه‌رو می شود.
گنجی در خصوص نقش مراکز دانشگاهی در طراحی و ساخت گریدهای جدید پلیمری تاکید کرد: ما همکاری خوبی با دانشگاه شریف و همچنین دانشگاه صنعتی امیرکبیر داریم. ملاک ما در انتخاب طراحی و ساخت گریدهای جدید، بررسی نظر و نیاز صنایع پایین دستی است. همکاران دانشگاهی هم تحقیقات علمی و تلاش شان را انجام می دهند تا گریدهای جدید را آزمایش نموده تا ما تولید آزمایشی کنیم و به صنایع پایین دست تحویل ‌دهیم.ما از صنایع پایین دست هم با توجه به استفاده‌ای که می کنند بازخورد می‌گیریم و با چند بار رفت‌وبرگشت می‌توانیم یک گرید خوب را به تولید انبوه برسانیم.
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی


نیما افراسیابی
جناب گنجی پور
با کمک همکاران عزیز بسیار نیک درخشیدید
تا جاییکه من می دونم رکورد تولید ۴ سال پیش زده شد و دیگه هم تکرار نشد