۳
۷
plusresetminus
تاریخ انتشاريکشنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۳
کد مطلب : ۱۶۴۹۶۶
مدیرعامل پالایش نفت تهران در گفت و گو با نفت ما تاکید کرد:

خرید سهام پتروشیمی شازند اراک کاملا قانونی و شفاف بوده است

سازمان بورس و وبانک تاییدیه خرید سهام شاراک به شتران را صادر کرده اند/ پالایش نفت تهران یک شرکت پتروپالایشی شده است
ایران زاد تصریح کرد: خرید سهام پتروشیمی شازند اراک کاملا قانونی و در قالب دستورالعملهای سازمان بورس و اوراق بهادار بوده و در یک فرآیند کاملا شفاف خریداری کرده ایم و اعتقادی به این ندارم که اتفاق خاصی افتاده باشد. البته اگر دستگاههای نظارتی بررسی بکنند، حتما تایید خواهند کرد که خرید ما به طور کاملا شفاف و طبق مصوبات جاری سازمان بورس و اوراق بهادار کشور اتفاق افتاده است.
فایل ویدیو
 محسن ایران زاد، مدیرعامل پالایش نفت تهران در خصوص دلایل و اهداف خرید ۵۱.۳ درصد سهام پتروشیمی شازند از گروه توسعه ملی توسط این پالایشگاه و تبدیل شدن آن به پتروپالایشگاه بوده، اظهار داشت: شرکت پالایش نفت تهران در سند استراتژیک اش طرحها و الزامات قانونی زیادی دارد. از جمله یکی از الزامات بند "و" قانون بودجه 1402 است که در آن پالایشگاهها مکلف شده اند تا در بهبود کیفیت نفت کوره و کاهش نفت کوره مصرفی شان، طرحها و پروژه هایی اجرا بکنند و بایستی40 درصد از درآمدشان را صرف هزینه طرحهای توسعه زنجیره ارزش بنمایند.
مدیرعامل پالایش نفت تهران با اشاره به اینکه براساس سند استراتژیک پالایش نفت تهران در طرح زنجیره ارزش بعد از کاهش نفت کوره، محصولاتی تولید می شود که زنجیره ارزش پتروشیمی به آن نیاز دارد، افزود: ما به جای اینکه یک پتروشیمی در تهران بسازیم، با محاسباتی که انجام دادیم خرید سهام پتروشیمی شازند اراک را از بین پتروشیمی های کشور انتخاب کردیم، چونکه در حال حاضر بخشی از خوراک پتروشیمی شازند از پالایش نفت تهران تامین می شود و در آینده هم با اجرای طرحهای بهبود کیفیت نفت کوره، مجددا محصولاتی تولید خواهد شد که خوراک واحدهای پتروشیمی شازند اراک خواهد بود. به همین منظور در سند استراتژیک ما خرید پتروشیمی اراک مصوب شد که خوشبختانه 51.7 درصد از سهام پتروشیمی اراک را از مجموعه بانک ملی خریداری کردیم و کنترل و مدیریت این پتروشیمی را در آینده نزدیک بر عهده خواهیم گرفت.
ایران زاد در مورد حاشیه هایی که در خصوص خرید سهام پتروشیمی شازند توسط پالایش نفت تهران مبنی بر خرید زیر قیمت و بازگرداندن آن به وبانک به وجود آمده است، تصریح کرد: خرید سهام پتروشیمی شازند اراک کاملا قانونی و در قالب دستورالعملهای سازمان بورس و اوراق بهادار بوده و در یک فرآیند کاملا شفاف خریداری کرده ایم و اعتقادی به این ندارم که اتفاق خاصی افتاده باشد. البته اگر دستگاههای نظارتی بررسی بکنند، حتما تایید خواهند کرد که خرید ما به طور کاملا شفاف و طبق مصوبات جاری سازمان بورس و اوراق بهادار کشور اتفاق افتاده است.
مدیرعامل پالایش نفت تهران در مورد سردرگمی سهامداران با حاشیه های به وجود آمده گفت: من فکر نمی کنم سردرگمی باشد، ما داریم پیش می رویم و به زودی هم مجمع فوق العاده پتروشیمی شازند اراک را برگزار می کنیم. پتروشیمی شازند اراک در زنجیره تولید ما قرار دارد و مقام معظم رهبری هم فرموده اند که از خام فروشی جلوگیری کنیم، لذا ما در آینده نزدیک با تولید محصولات جدید در طرح بهبود کیفیت نفت کوره و در حال حاضر با تامین نفتا و خوراک مایع پتروشیمی شازند که در پالایش نفت تهران تولید می شود و با توجه به خرید سهام پتروشیمی اراک، سود حاصل از این زنجیره ارزش هم مجددا به پالایش نفت تهران بر می گردد.
ایران زاد در مورد این پرسش که با خرید سهام شاراک، پالایشگاه تهران تا چه میزان می تواند در تامین خوراک پایدار پتروشیمی شازند با توجه به شباهت نفتای مصرفی شازند به نفتای تهران و وجود خط لوله نقش آفرینی بکند، تاکید کرد: قطعا همینطور خواهد بود و یکی از منافع این خرید برای پتروشیمی اراک است، چون ما سهامدار عمده آن خواهیم شد و قطعا ارتباط ما با تامین خوراک و افزایش خوراک پتروشیمی شازند اراک بیشتر خواهد شد. پتروشیمی شازند اراک در حال حاضر کمبود خوراک دارد و بخشی از خوراکش را از اصفهان و از پالایشگاه تهران تهیه می کند و در حال حاضر خط لوله ای بین پالایشگاه تهران و پتروشیمی شازند اراک نیست ولی در برنامه بلندمدت در سند استراتژیک این موضوع را هم تعریف خواهیم کرد که بین پالایشگاه تهران و پتروشیمی شازند اراک خط لوله ای بر ای انتقال نفتا احداث کنیم.
مدیرعامل پالایش نفت تهران در خصوص اینکه این پالایشگاه چه برنامه ای برای توسعه زنجیره ارزش در پتروشیمی شازند بعد از انتقال کامل مالکیت خواهد داشت، گفت: دلیل انتخاب پتروشیمی شازند اراک این بوده که در زنجیره تولید ما قرار دارد. پتروشیمی اراک یکسری طرحهایی دارد که ارزش آفرین است و در زنجیره ما قرار می گیرند و قطعا با ورود پالایش نفت تهران به عنوان سهامدار عمده پتروشیمی شازند اراک، حمایتهای مالی ما برای تکمیل طرحها و خرید سهام شرکتهای فرعی پتروشیمی شازند اراک کمک می کند که طرحهای ارزش آفرین این پتروشیمی با سرعت بهتری تکمیل بشود.
ایران زاد در مورد تاثیر خرید پتروشیمی شازند بر سودآوری شتران و شاراک اعلام کرد: الان در پورتفوی پالایشگاه تهران، این خرید سهام قابل رویت است و اگر به پورتفوی پتروشیمی شازند اراک هم مراجعه کنیم این سهام را مشاهده می کنیم. لذا تاییدیه خرید هم از سازمان بورس اخذ شده و حتی فروشنده که وابسته به بانک ملی است تاییدیه را هم به ما داده است.
عضو هیات مدیره پالایشگاه تهران گفت: خرید سهام پتروشیمی شازند اراک توسط پالایش نفت تهران، باعث بهبود و افزایش و هم افزایی ارزش سهام شتران و شاراک خواهد شد و معامله برد-برد است که هردو سهم از این اتفاق سود خواهند برد. در آینده نزدیک، شرکتهای پالایشی باید به سمت پتروپالایشی شدن بروند و چاره ای جز این ندارند، پالایشگاه اصفهان و پالایشگاه تهران در این مسیر حرکت کرده اند و پالایشگاه تبریز هم در حال گام نهادن در مسیر پتروپالایشی شدن است. لذا هم اکنون می توانیم اعلام بکنیم که پالایش نفت تهران یک شرکت پتروپالایشی شده است.
 
 
 
 
 
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی


بالاخره انجام شد
خدا قوت ... عالی
تیزبین
نماینده رد صلاحیت شده شازند چی از جون این پتروشیمی می خواد؟ نگران تیم مدیریتی دست نشان ده خودش هست.
اوکی بذار بررسی هم بشه بازم تاییده
دو ساله با قیمت های مختلف این سهم حراج شده مشتری نداشته
مدیران شازند و‌در راساونا گروه توسعه ملی جواب بدن چرا جلو افزایش سرمایه رو طب این همه سال گرفته بودند؟! چون می خواستند بی سر و صدا بنگاه داری کنن و کسی بهشون گیر نده
خرید شازند از سوی شتران به جهت گارانتی تامین پایدار خوراک نفتای شازند بک امتیاز بزرگ برای سهامداراش هست
تعداد زیادی پروژه مشترک در زمینه تنوع خوراک شازند و ایجاد ارزش افزوده بر روی محصولات بخصوص سوختی می تونه با حمایت و پشتوانه شتران تعریف و به نتیجه برسه
اقا کار را بدین کاردان نه مدیریت اب و فاصلابی
علی
هر چقدر سعی کرد که به ایشان بفهماند که پتروشیمی شازند لفظ درستشه آخرش هم بنده خدا نفهمید دنبال گفتن یک تعداد جملات و محفوظات‌ مثل تایید سازمان بورس و اوراق بهادار بود. با این اوضاع خدا به داد ما و شتران و بورس برسد.
به ایشان برسانید که ۴۰ درصد از محل سود خالص برای توسعه هست، نه هزینه و نه از محل درآمد.
حراج پتروشیمیها ممنوع
پتروشیمیها متعلق به همه مردم ایران هستند .
حراج پتروشیمیها ممنوع

کدامیک از واگذاریهای پتروشیمیها ، روغنسازیها ، پالایشگاهها ، فولاد یا معادن بی نظیر دولتی به مردم عادی بوده است ؟؟!!!

خریدار ( ویژه خوار ) اینها ، همیشه یک شرکت خصوصی با روابط خاص بوده است .

پس مراقب باشیم ....
ویژه خواران مجددا ، این خصوصی سازی سراپا فساد و تبانی را به نام مردمی سازی جا نزنند .

عمده اموال با ارزش دولت (مردم) را تاراج کرده اید .
و نتیجه آن شده :‌ کسری بودجه شدید و تورم

پس دست بردارید .
مردم تحت فشارند .
این قدر شارلاتان و وطن فروش نباشید .
دست از ویژه خواری بردارید .
تاراج صنایع و معادن ثروتساز دولت (مردم) را متوقف کنید .

حراج پتروشیمیها ممنوع

پتروشیمیها متعلق به همه مردم ایران هستند .

حراج پتروشیمیها ممنوع
پتروشیمیها به دولت برگردد !!
پالایشگاهها و پتروشیمیها به دولت (مردم) برگردد !!
پالایشگاهها یا پتروشیمیهایی که با این فروش و درامد عالی دلاری و خوراک مجانی 14 سنتی ( هفت هزار تومان ) ، ادعای سود کم یا زیان دارند ، نشانگر بی لیاقتی مدیرانشان یا ریخت و پاش و فساد درونی آنهاست .
اگر نمیتوانند با این خوراک مجانی کار کنند ، پالایشگاهها و پتروشیمیهای تاراج شده را به دولت (مردم) برگرادنند.
و این اتفاق ، بسیار مبارک خواهد بود .
ضمنا برگشت پالایشگاهها , پتروشیمیهای غارت شده به دولت (مردم) باعث کاهش کسری بودجه ، کاهش تورم ، افزایش اشتغال و کاهش تبعیض استخدامی خواهد شد .
یکی از علل تورم فعلی ؛ تاراج پالایشگاهها T پتروشیمیها و دیگر صنایع و معادن ثروتساز دولت در فرایند سراپا فساد خصوصی سازی است .
عباس
کجاید،ای،ملت،که،چاهای،نفت،خصوصی،شده،وفقط،عده،خاصی،ازاین،شرایط،بهترین،بهره،رامیبرند،وآقای،ماسرگرم،نگه،داشتن،سیات،خارجی،هستن،که،باعث،وبانی،تمام،این،بدبختیها،شده