به گزارشنفت ما ، استراتژی شرکت انتقال گاز ایران تدوین و بر اساس برنامه های تعریف شده اجرایی می شود.
مدیرعامل شرکت انتقال گاز ایران در گفتگو با شانا اظهار کرد: هم اکنون نسل اول توربوکمپرسور و خط لوله به پایان عمر خود نزدیک شده و در افق ١٤٠٤ نیز نسل دوم خط لوله و تاسیسات به پایان عمر خود می رسند؛ بنابراین باید برای جایگزینی این نسلها برنامه ریزی کنیم.
محمدعلی امام افزود: این برنامه ریزی نیاز به یک استراتژی دارد و این نقشه راه را در شرکت انتقال گاز ایران تدوین و به سمت تثبیت توربو کمپرسورها گام برمی داریم.
وی یادآور شد: بیشترین جهش برای رسیدن به سند چشم انداز در سه سال آینده محقق می شود و در سال ٩٦ صادرات گاز به کشورهای همسایه آغاز و پس از آن در یک آرامش و آهنگ آرام به سمت تحقق برنامه های چشم انداز پیش می رویم .
به گفته وی، پارسال ١٠٠ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز کشور اضافه شد و این مقدار در سالهای آینده نیز شاهد افزایش خواهد بود.
وی ادامه داد: شرکت انتقال گاز نیز برای انتقال ایمن، پاک، پایدار و بهره ور (اقتصادی) این مقدار افزایش تولید گاز برنامه ریزی کرده است.
مدیرعامل شرکت انتقال گاز ایران تاکید کرد: حجم انتقال گاز کشور تا پایان سال ٩٦ به روزانه یک میلیارد مترمکعب می رسد و این مقدار در سند چشم انداز ١٤٠٤ به یک میلیارد و ١٠٠ میلیون مترمکعب در روز افزایش می یابد.
به گفته محمدعلی امام، در سند چشم انداز ١٤٠٤ تعداد تاسیسات تقویت فشار به ١٣٦ مورد، مراکز بهره برداری به ٧٤ مورد و خطوط لوله فشار قوی نیز به ٦٢ هزار کیلومتر می رسد.
وی یادآور شد: هم اکنون ٣٤ هزار کیلومتر خط لوله گاز از سایز دو تا ٥٦ اینچ و ٧٢ تاسیسات تقویت فشار با ٣٦ مرکز بهره برداری، ناوگان انتقال گاز کشور را تشکیل میدهند.
مدیر برنامه ریزی شرکت انتقال گاز نیز پیشتر به خبرنگار شانا گفته بود: تاکنون ٩٠ جلسه در ارتباط با تدوین استراتژی شرکت انتقال گاز برگزار شده است.
به گفته مهدی جمشیدی دانا، ٣٥ مورد از این جلسه ها با حضور مدیران و روسای ستادی و مناطق شرکت انتقال گاز از طریق ویدئو کنفرانس یا بازدید حضوری انجام شده است.