به گزارش آژانس رویدادهای مهم نفت و انرژی"نفت ما "، فساد آشکار هم مانند معتادان متجاهر از نوع پنهان آن بسیار آزاردهنده تر است، مسئولینی که به صورت آشکار و بی محابا، رانت، تخلف و فساد مالی و اداری انجام می دهند، این پیام را به دیگر کارکنان دولت می رسانند که دیگر کار از این حرفها گذشته است، و بر عکس فرمایشات مقام معظم رهبری، فساد ساختاری و سیستماتیک شده است و آنها نیز که فساد مالی انجام نمی دهند، نادان هستند و از قافله عقب مانده اند!
به همین دلیل موارد آشکارتر فساد، باید به شدیدترین وجهی، مورد بازخواست قرار گیرد و با آن به شدت برخورد شود.
شستا و تامین اجتماعی، یک مجموعه عظیم مالی و سرمایهگذاری است که در اصل به میلیونها کارگر و بازنشسته ای تعلق دارد که این روزها با انواع و اقسام مشکلات معیشتی دست و پنجه نرم می کنند. وجود هر گونه فسادی در این مجموعه به معنای دزدی آشکار از میلیون ها کارگر و مظلوم ترین اقشار جامعه است و گناهی است که نباید بر آن آسان گرفت.
رخ دادن کوچکترین فساد در آن، مانند ورود میکروب به مخزن بزرگ شیر است، با نمونه های آشکار رانت و فساد در این مجموعه باید به گونهای برخورد شود که به درس عبرتی برای دیگران به ویژه کارمندهای جوانتر تبدیل شود.
امور حقوقی و قراردادهای شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی، حوزهای است که باید بیشترین احترام را برای قانون و مسائل حقوقی قائل شود و به اصطلاح حرمت امام زاده را باید بیش از همه، خود متولی نگاه دارد، با این همه متاسفانه در راهروهای شستا، موارد مختلفی از تخلف و انحرافات در این بخش میان کارکنان زمزمه میشود، بدیهی است که وقتی سطح تخلف در یک حوزه پرتکرار و علنی شود، دیر یا زود مواردی از آن نیز به رسانهها درز پیدا می کند.
شرکت ماشین سازی پارس از زیرمجموعههای شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی است و سهام آن متعلق به هلدینگ تاپیکو است، اخیراً این شرکت برای یک مورد حقوقی نیاز به نماینده حقوقی و وکیل پیدا کرده است، در نهایت شگفتی مهدی اسماعیلی مدیر امور حقوقی و قراردادهای شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی، این شرکت زیرمجموعه را مجبور کرده است که با وی به عنوان وکیل قرارداد منعقد کنند! مبلغ این قرارداد 330 میلیون تومان تعیین شده است و آنهم فقط از یک شرکت!
این در حالی است که با توجه به بیکاری گسترده در حوزه وکلا و گلایه گذاری تعداد زیادی از وکلای جوان از کمبود کار، قطعاً بسیاری از وکلا، با مبالغ بسیار کمتری نیز حاضر بودند که این پرونده را بر عهده بگیرند!
علاوه بر این، آقای اسماعیلی مسئول امور حقوقی شستا است، این سازمان خود با انواع و اقسام مسائل حقوقی درگیر است که در صورتی که با جدیت پیگیری شوند وقت آزادی برای ریاست آن باقی نمی ماند که کاسبی شخصی خودش را نیز پیگیری کند!
مجبور کردن شرکت زیرمجموعه برای آنکه با یکی از مدیران بالادستی قرارداد شخصی امضاء کند، علاوه بر آنکه تخلف آشکار و فسادی محرز است، سوالات زیادی را پیش می آورد. آیا اسماعیلی از یکی از تخلفات این مجموعه آگاه شده است و در برابر چشم پوشی از آن، این قرارداد سودآور را مطالبه کرده است؟!
آیا این قرارداد موید یک زد و بند داخلی و شکل گیری باندی رفاقتی در داخل مجموعه است تا از همدیگر حمایت کنند و در موارد مقتضی به یکدیگر نان قرض دهند؟
مسئولین شستا پاسخ دهند آیا درست است که برای یک توئیت ، علیه خبرنگاران طرح شکایت می کنند اما تخلفات این افراد پیگیری نمی شود!؟
گفته می شود آقای اسماعیلی یار و رفیق قدیمی مدیر حراست تاپیکو است و ارتباط خوبی از زمانی که در تیپیکو با هم همکار بوده اند ایجاد کرده اند.
کارکنان جوان مجموعه که با امید به شعارهای وزیر جوان، به آینده امیدوار شده اند و امید دارند که ریشه فساد و رانت در تمام سازمان برچیده شود با شنیدن این مورد آشکار و زننده از فساد چه فکری خواهند کرد؟
این رسانه از حجت الله عبدالملکی، وزیر جوان و فساد ستیز درخواست دارد تا نگذارد، این گونه افراد معلوم الحال میان کارکنان تخم ناامیدی و یاس بپاشند.
در حال حاضر کشور در شرایط بسیار خاص تحریمی قرار دارد، ایران بیش از گذشته به همبستگی میان مردم و مسئولین نیاز دارد تا از سد توطئه دشمنان عبور کند، مردمی که با هزار امید به دولت آقای رئیسی رای دادند وقتی اینچنین موارد آشکاری از فساد را از سوی مسئولین می بینند آیا حاضر خواهند بود دوباره از دولت حمایت کنند؟
برخورد سخت با اینگونه مسئولین منفعت طلب و آلوده می تواند به قوت قلب و اطمینان پرسنل شریف سازمان و قاطبه شهروندان بیانجامد.
شایان ذکر است موارد مختلفی از تخلفات در شستا به دست "نفت ما" رسیده است که در زمان مقتضی منتشر خواهد شد؛ ضمن اینکه بررسی ها نشان می دهد موراد تخلف به صورت تیمی هدایت و انجام می شده است.