۰
plusresetminus
تاریخ انتشاريکشنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۸
کد مطلب : ۱۶۸۷۲۲

گزارش عملکرد ناحیه دو پتروشیمی تبریز  

واحد پلی اتیلن طبق برنامه‌ریزی، سالانه قرار است ۱۲۳ هزار تن محصول تولید کند و از ابتدای سال جاری، موفق به تولید ۹۰ هزار تن محصول شده‌ایم و با توجه به روند فعلی، مطمئن هستیم که تا پایان سال به هدف خود دست خواهیم یافت.
گزارش عملکرد ناحیه دو پتروشیمی تبریز  
به گزارش آژانس رویدادهای مهم نفت و انرژی "نفت ما"،با توجه به اهمیت نقش ناحیه دو در تولید محصولات پلیمری پتروشیمی تبریز و دستاوردهای قابل توجه این ناحیه در سال جاری، روابط عمومی شرکت پتروشیمی تبریز مصاحبه‌ای با سرپرست بهره‌برداری ناحیه دو ترتیب داده است. در این مصاحبه، وی به تشریح عملکرد واحدهای مختلف ناحیه، چالش‌های پیش رو و برنامه‌های آتی پرداخته‌اند. آن چه در پی می‌آید مشروح این مصاحبه است.
- جناب آقای مهندس عزیزی، ضمن تشکر از فرصتی که در اختیار ما قرار داده‌اید، خواهشمند است در ابتدا در مورد عملکرد کلی ناحیه دو در سال جاری مطالبی ارائه فرمایید.
با تشکر از شما. ناحیه دو پتروشیمی تبریز شامل سه واحد پلی‌اتیلن، بوتن‌۱ و پلی‌پروپیلن است که خوشبختانه همه این واحدها در حال حاضر با ظرفیت کامل و بدون هیچ‌گونه مشکلی در حال فعالیت هستند.
- در خصوص میزان تولید هر یک از این واحدها و مقایسه آن با برنامه‌های از پیش تعیین شده، توضیحاتی بفرمایید.
واحد پلی اتیلن طبق برنامه‌ریزی، سالانه قرار است ۱۲۳ هزار تن محصول تولید کند و از ابتدای سال جاری، موفق به تولید ۹۰ هزار تن محصول شده‌ایم و با توجه به روند فعلی، مطمئن هستیم که تا پایان سال به هدف خود دست خواهیم یافت. واحد بوتن ۱ نیز با ظرفیت تولید ۷ هزار تن، تاکنون ۴ هزار و هفتصد تن محصول تولید کرده است. واحد پلی پروپیلن نیز با ظرفیت اسمی ۷ هزار و پانصد تن، در هشت ماهه اول سال، بیش از ظرفیت اسمی خود یعنی ۹ هزار و دویست تن محصول تولید کرده است.
- با توجه به این آمار، می‌توان گفت که ناحیه دو عملکرد بسیار خوبی داشته است. در مورد کیفیت محصولات تولیدی نیز توضیحاتی بفرمایید.
بله، خوشبختانه کیفیت محصولات تولیدی در تمام واحدها عالی و مطابق با استانداردهای بین‌المللی است.
- با وجود این موفقیت‌ها، آیا ناحیه دو با چالش‌هایی نیز مواجه است؟
مانند هر واحد صنعتی دیگری، ما نیز با چالش‌هایی مواجه هستیم. یکی از مهم‌ترین چالش‌های پیش روی ما، کمبود نیروی انسانی است که هم اکنون با اضافه کاری نفرات این مشکل را مرتفع می‌نماییم. با توجه به بازنشستگی نیروهای باتجربه، نیاز به جذب نیروی جدید و آموزش آنان احساس می‌شود. همچنین، استهلاک تجهیزات نیز از دیگر چالش‌های ماست. با این حال، خوشبختانه تاکنون هیچ‌کدام از این موارد، خللی در روند تولید ایجاد نکرده است.
- برای مقابله با این چالش‌ها چه اقداماتی در نظر گرفته شده است؟
برای مقابله با کمبود نیرو، برنامه‌ریزی‌های لازم برای آموزش نیروهای جدید انجام داده‌ایم. همچنین، برای کاهش اثرات استهلاک تجهیزات، برنامه‌های تعمیراتی و نگهداری پیشگیرانه به صورت مستمر اجرا می‌شود.
- آیا در سال جاری اقدامات خاصی برای بهبود عملکرد ناحیه دو انجام شده است؟
بله، یکی از اقدامات مهم ما، راه‌اندازی واحد بازیابی حلال هگزان بود. این اقدام علاوه بر کمک به محیط زیست، از هدررفت مواد نیز جلوگیری می‌کند. همچنین، در واحد پلی پروپیلن، کاتالیست پژوهش و فناوری را تست کردیم و برنامه‌ریزی برای اصلاح و بهبود آن در سال‌های آینده در دستور کار قرار دارد. یکی دیگر از کارهایی که امسال انجام دادیم تغییر گریدهای مختلف، بدون تولید محصول off بود. علاوه بر این، جداسازی و طبقه‌بندی پسماندهای تولیدی نیز از دیگر اقدامات مهم ما در راستای حفاظت از محیط زیست است.
- در پایان، اگر نکته‌ای هست که مایلید به آن اشاره کنید، بفرمایید.
من از تلاش‌های همه همکارانم در ناحیه دو علی الخصوص مهندس سیامک رنجبر رییس کل سابق بهره‌برداری ناحیه دو که به افتخار بازنشستگی نائل آمدند، تشکر می‌کنم. موفقیت‌های اخیر ما نتیجه تلاش‌های شبانه‌روزی آن‌ها است. همچنین، از حمایت‌های مدیریت ارشد شرکت نیز کمال قدردانی را دارم.
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی