به گزارش آژانس رویدادهای مهم نفت و انرژی "
نفت ما"،برگزاری این همایش فرصتی برای معرفی توانمندی های این مجموعه با سابقه بود که سالهاست خدمات شایانی را به کشور ارائه داده است.
امروز مجموعه پتروشیمی شیراز با بهره گیری از نیروی انسانی متبحر و تکنولوژی روز، سهم بسزایی در رونق تولید و اقتصاد کشور ایفا می کند.
عملکرد مهندس حیدرنیا مدیر جهادی این مجموعه به گونه ای بود که در ششمین اجلاس سراسری تکریم از چهرههای نامی صنعت و اقتصاد کشور با حضور برخی مقامات، مدیران عامل شرکتهای صاحب نام کشور و اساتید عرصه کسبوکار، در مرکز همایشهای بینالمللی صدا و سیما، از وی به عنوان یکی از مدیران عامل تاثیرگذار در صنعت و اقتصاد کشور تقدیر به عمل آمد.
در این آیین حیدرنیا، مدیرعامل شرکت پتروشیمی شیراز به عنوان چهره نامی صنعت و اقتصاد کشور در سال 1402 معرفی شد و از تلاش های وی در راستای دستیابی به برنامههای اقتصاد مقاومتی که منجر به شکل گیری دستاوردهای مهم و ارزشمندی گردید، با اعطای لوح و تندیس تقدیر به عمل آمد.
خلاقیت و نوآوری، مشتری مداری، محبوبیت مصرف کننده، کیفیت و مسئولیت پذیری اجتماعی با فراهم کردن آمار و اطلاعات مفید در مورد بنگاههای اقتصادی کشور از جمله شاخصه هایی است که پتروشیمی شیراز آن را سرلوحه کار خود قرار داده است.
برگزاری همایش فرصت های سرمایه گذاری در پتروشیمی شیراز و قبولی میزبانی آن با حضور دکتر ایمانیه استاندار فارس ،مدیران ارشد اقتصادی استانداری فارس، رشیدی کوچی نماینده مردم شریف شهرستان های مرودشت ،ارسنجان و پاسارگاد و شش فرماندار شهرستان های ارسنجان، مرودشت، بیضا، سپیدان، پاسارگاد، زرقان و حرکتی زیبا و درخور توجه بود که بیش از پیش مدیران ارشد را با این مجموعه آشنا می کرد.
پس از این همایش در راستای پروژه های پیش روی پتروشیمی، نتایج بسیار خوبی حاصل شد که دورنمای حرکت این کارخانه به سمت قله های پیشرفت و ترقی را بیش از پیش روشن نمود.
پتروشیمی شیراز که در باب مسوولیت های اجتماعی خویش و توجه به نقاط محروم همواره پیش قدم بوده است، با تبادل تجربیات و معرفی فرصت های سرمایه گذاری در این همایش، چشم انداز جدیدی را تجربه و در راه تحقق اهداف عالی آن حرکت خود را آغاز نموده است.
حرکت رو به رشدی که با حضور مهندس حیدرنیا در نوک پیکان صنعت پتروشیمی در شیراز آغاز شده، سرآغازی برای رونق تولید در سالی که مزین به این نام شده است نیز می باشد تا با بهره گیری از همه ظرفیت ها بتوان ضمن افزایش بهره وری، اشتغال پایدار را نیز دنبال کرد؛ موضوعی که کشور با توجه به حجم گسترده جوانان دانش آموخته نیازمند آن است.