۰
plusresetminus
تاریخ انتشارچهارشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۸
کد مطلب : ۱۴۷۲۰۴

ثبت رکورد تازه در گازرسانی نیروگاهی

مدیر دیسپچینگ شرکت ملی گاز ایران با اشاره به گازرسانی ۳۰۰ میلیون مترمکعبی به نیروگاه‌های کشور در یک روز، این موفقیت را رکوردی تازه اعلام کرد و از قطع مصرف نفت‌گاز از روز گذشته در نیروگاه‌ها خبر داد.
ثبت رکورد تازه در گازرسانی نیروگاهی
   به گزارش آژانس رویدادهای مهم نفت و انرژی "نفت ما"، محمدرضا جولایی درباره وضع گازرسانی به نیروگاه‌های برق کشور، گفت: با توجه به شرایط آب و هوایی و گرمای هوا در کشور و همسو با تلاش حداکثری همکاران ما در وزارت نیرو به‌منظور تولید برق برای مردم، از سوی وزارت نفت نیز تمهیداتی با هدف افزایش سوخت‌رسانی به نیروگاه‌ها در نظر گرفته شد.
وی ادامه داد: به این دلیل بود که شرکت ملی گاز ایران از هفته گذشته روزانه ۲۹۵ میلیون مترمکعب گاز (فقط سوخت گاز) را به نیروگاه‌ها ارسال کرده که این مقدار، ۹۵ درصد «سوخت کلی» است که به نیروگاه‌ها تحویل داده شده است.
به گفته مدیر دیسپچینگ شرکت ملی گاز ایران، پارسال در همین زمان، حدود ۲۸۸ میلیون مترمکعب گاز در روز به نیروگاه‌ها ارسال می‌شد؛ از این جهت این افزایش در واقع رکوردی برای مجموعه شرکت ملی گاز ایران است.
جولایی تصریح کرد: امروز (چهارشنبه، ۲۹ تیرماه) نیز با توجه به وضعیتی که شبکه برق کشور داشت و هماهنگی با همکاران در مجموعه «توانیر»، مصرف سوخت فرآورده در همه نیروگاه‌ها را قطع و بر این اساس، گشایشی برای کل نیروگاه‌ها شکل گرفت که تنها از سوخت گاز استفاده کنند و بر این اساس، این فرآیند سبب خواهد شد تا توان برق تولیدی در نیروگاه‌ها نیز افزایش پیدا کند.
وی با بیان اینکه مصرف نسبت به همین بازه زمانی در سال ۱۴۰۰ صعودی و رو به رشد بوده است، افزود: گازرسانی به نیروگاه‌ها امروز ۳۰۰ میلیون مترمکعب بوده که مقداری بینظیر است.
مدیر دیسپچینگ شرکت ملی گاز ایران اظهار کرد: البته باید توجه داشت که وضع دمای هوا نسبت به پارسال نیز در این روند مؤثر است و باید مدنظر قرار بگیرد. اما به هر حال روند گازرسانی به نیروگاه‌ها با افزایش روزانه حدود ۱۵ میلیون مترمکعبی نسبت به سال ۱۴۰۰، روندی افزایشی است.
جولایی در پایان درباره تأمین سوخت جایگزین نیروگاه‌ها، گفت: خوشبختانه وضع سوخت فرآورده هم مطلوب است؛ زیرا تا دیروز (۲۸ تیرماه)، نفت‌گاز مصرف نمی‌شد و با توجه به گشایش‌هایی که در این زمینه داشتیم برای باقی فرآورده‌های مورد مصرف، می‌توانیم ذخیره‌سازی بهتری داشته باشیم.
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی