۰
plusresetminus
تاریخ انتشارچهارشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۰ - ۰۷:۰۷
کد مطلب : ۱۴۱۲۱۹

کیش در آستانه تحول زیرساخت های عمرانی

سرپرست جدید سازمان منطقه آزاد کیش تقویت روحیه جهادی با هدف به اتمام رساندن طرح پایانه مسافری جدید فرودگاه بین المللی کیش را به عنوان برنامه های نخست سازمان معرفی کرد.
کیش در آستانه تحول زیرساخت های عمرانی
 به گزارش آژانس رویدادهای مهم نفت و انرژی"نفت ما "،   محمدرضا نوایی لواسانی سرپرست جدید سازمان منطقه آزاد کیش صبح سه شنبه 25 آبان به همراه معاونان، مدیران و برخی از مدیران عامل شرکت های تابعه و اصحاب رسانه در نخستین بازدید خود از طرح های عمرانی کیش؛ اقدامات ارزشمند طرح پایانه مسافری جدید فرودگاه را به عنوان اجر دنیوی و سبب رونق کسب و کارها در جزیره کیش عنوان کرد.
نوایی لواسانی با بیان این که با تلاش های بی وقفه عوامل و کارگران پر تلاش این طرح شاهد پیشرفت فیزیکی 90درصدی ساختمان پایانه مسافری فرودگاه بین المللی کیش هستیم، اظهار داشت: این طرح سبب رونق اشتغالزایی در جزیره و نقش تاثیر گذار در سطح کشور خواهد داشت.
وی تقویت روحیه جهادی برای تکمیل طرح پایانه مسافری جزیره را اولویت نخست سازمان منطقه آزاد کیش عنوان کرد و گفت: با روحیه جهادی این طرح به زودی به بهره برداری خواهد رسید.
سرپرست جدید سازمان منطقه آزاد کیش، خاطر نشان کرد: به طور حتم در گرمای طاقت فرسای تابستان عوامل و کارگران با سختی های پیش رو گام های موثری به سمت توسعه این طرح برداشتند و این اقدام مهم و ارزشمند قابل تقدیر است.
محمدرضا نوایی لواسانی ضمن قدردانی از پیشرفت قابل توجه طرح پایانه مسافری جدید فرودگاه کیش، افزود: باید یک نوید به همه مردم ایران به ویژه ساکنان کیش داد که تاریخ رونق اقتصادی در کیش به دو بخش قبل از افتتاح و بعد از افتتاح این طرح تقسیم می شود؛ امیدواریم پس از افتتاح پایانه مسافری فرودگاه کیش شاهد رونق اقتصادی در این منطقه باشیم.
نوایی لواسانی با تاکید بر این که در حوزه زیرساخت های جزیره کیش اقدامات اساسی انجام شده است، اظهار داشت: برای تامین منابع مالی در اقصی نقاط کشور با مشکلات عدیده ای مواجه هستیم ولی در خصوص این طرح که سبب رونق و اشتغالزایی در جزیره و کشورمی شود منابع آن را تامین کردیم و تلاش می کنیم به زودی شاهد بهره برداری از این طرح ارزشمند  باشیم.
همچنین علی عرب معاون عمرانی و زیر بنایی سازمان منطقه آزاد کیش با بیان این که پایانه مسافری جدید فرودگاه بین المللی کیش در زمینی به مساحت  12 هکتار  و با 24 هکتار زمین کلی احداث شده است، گفت: از این 12 هکتاری که برای محوطه پیش بینی شده بخشی به پارکینگ خودرو اختصاص یافته که از ظرفیت تعداد 560 خودرو برخوردار است.
عرب در ادامه تصریح کرد: پارکینگ پیش بینی شده برای پایانه مسافری جدید قابلیت توسعه تا 1000 خودرو را دارد و حدود 33 هزار متر مربع فضای سبز این مجموعه است که بخش عمده فضای سبز انجام شده و تا پایان سال تکمیل می شود.
وی با اشاره به این که ساختمان پایانه مسافری جدید فرودگاه بین المللی کیش 49 هزار مترمربع زیر بنا در 4 طبقه احداث شده است، افزود: ظرفیت این فرودگاه تا 6 میلیون نفر مسافر در قالب استاندارد بین المللی است که تا 9 میلیون نفر قابلیت بهره برداری دارد.
عرب تاکید کرد: اگر پیمانکار با همین سرعت به فعالیت خود ادامه دهد تا 4 ماه آینده به 96 درصد خواهیم رسید از این رو می توانیم این طرح را افتتاح کنیم. 
وی با بیان این که سالانه این طرح 14 درصد است پیشرفت داشته است، گفت: در هفت ماه گذشته 13 درصد پیشرفت داشتیم که حدو دو برابر پیشرفت فیزیکی سالانه در این طرح است.  
به گفته عرب در حال حاضر حدود 300 نفر در این طرح مشغول به کار هستند، بیان داشت: در سنوات گذشته تعداد نیرو در این طرح 505 نفر بود که با تکمیل این طرح نیروهای مربوطه نیز مرخص شدند.
وی اظهار داشت: گیت پلیس فرودگاه در سمت درب خروجی پایانه مسافری قرار دارد که کارهای بازرسی اولیه و کمرگ انجام می شود، گفت:  تعداد 51 کانتر در این پایانه پیش بینی شده است که نسبت به سرزمین اصلی سه برابر است.
علی عرب ادامه داد: مسافران هنگام ورود به پایانه از هر کدام از کانتر های مورد نظر می توانند کارت پرواز خود را دریافت و از طریق پله برقی به طبقه دوم مراجعه کنند و پس از بازرسی توسط پل های تلسکوپی سوار هواپیما شوند.
عرب افزود:  انتقال بار مسافر نیز به صورت هوشمند تفکیک و به بار انداز مربوطه انتقال می دهد و هیچ عامل انسانی در این حوزه درگیر نیست.
وی گفت: حدود 20 هزار متر مربع طبقه اول است که دارای دفاتر اداری و شرکت های هواپیمایی مستقر خواهند شد و تعداد 4 نوار نقاله با 260 متر پیش بینی شده که هر یک متر در ثانیه سرعت دارد و همزمان 1800 چمدان از داخل پایانه به بار انداز منتقل می شود.  
معاون عمرانی و زیربنایی سازمان منطقه آزاد کیش در خصوص سیستم های اعلام و اطفاء حریق، اظهار داشت: سیستم اعلام و اطفاء حریق از کیفیت بالایی برخوردار است و 4 هزار اسپرینگلر به سیستم های مخازن آب متصل هستند و به محض این که دود به دتکتور برسد منطقه مورد نظر به صورت خودکار برای اطفاء حریق فعال می شود.
علی عرب با اشاره به این که با استفاده از تولیدات داخلی تمام تاسیسات این طرح تکمیل شده، گفت: برای ساخت نوار نقاله ها از شرکت های دانش بنیان استفاده شده و 50 میلیارد تومان تسهیلات از صندوق شکوفایی معاونت علمی و فناوری دریافت کردیم.
گفتنی است قسمت سالن ورودی حدود 2 هزار مترمربع و قسمت اداری 7 هزار متر مربع است و 10 پل متحرک و 5 پل ثابت برای جا به جایی مسافران همزمان می تواند به ده هواپیما متصل شود.
همچنین طبقه دوم نیز رستوران ها و کافی شاپ هستند که حدود 3 هزار متر مربع و 1300 متر مربع مفید است و نور طبیعی سقف به گونه ای طراحی شده است که در طول روز کمترین میزان روشنایی مصنوعی را نیاز داشته باشد و تعداد 330 تا فن کویل با برند ایتالیایی و تعداد 6 چیلر 373 تن و تعداد 30 هواساز در این طرح کار شده است.
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی