به گزارش آژانس رویدادهای مهم نفت و انرژی"
نفت ما "، محمد سانوسی بارکیندو در نشست کمیته بینالمللی پولی و مالی، بخشی از نشستهای صندوق بینالمللی پول و شورای حکام بانک جهانی از طریق ویدیوکنفرانس شرکت کرد.
در این نشست تلاشهای مداوم جهانی برای بهبود عواقب اقتصادی ناشی از همهگیری ویروس کرونا در کمی بیش از یک سال گذشته مورد توجه قرار گرفت.
در گزارش اخیر ماهانه بازار نفت اوپک پیشبینی شده است که رشد اقتصادی جهان در سال ۲۰۲۱، ۵.۴ درصد افزایش یابد، این در حالی است که برآورد شده تقاضای جهانی نفت روزانه حدود ۶ میلیون بشکه افزایش یابد و عرضه کشورهای غیراوپک به حدود یک میلیون بشکه در روز برسد.
دبیرکل اوپک با تأکید بر اهمیت همکاریهای بینالمللی انرژی در پاسخگویی به تردیدهای کلان، از توافقنامه همکاری (DoC) بهعنوان چارچوبی موفق و اثباتشده یاد کرد که از ثبات بازار نفت در طول دو نوسان شدید حمایت کرده است.
بارکیندو گفت: اوپک و ۱۰ کشور غیراوپک با حمایت این توافقنامه در پاسخ به شرایط همهگیری کرونا و کاهش شدید تقاضای نفت، سریع و قاطعانه عمل کردند تا با محدودیت داوطلبانه تولید، به ثبات بیشتر بازار نفت کمک کنند.
وی افزود: این محدودیت عرضه داوطلبانه، بزرگترین و طولانیترین نوع آن در تاریخ صنعت نفت است که تا سال ۲۰۲۲ ادامه دارد.
دبیرکل اوپک تصریح کرد: کشورهای عضو اوپک و شریکانش در توافقنامه همکاری، با هدفی مشترک متحد شدند و با همبستگی و اتحاد توانستند به چالشهای بازار بهطور مؤثری پاسخ دهند و بر تعهد تزلزلناپذیر خود برای ایجاد ثبات پایدار در بازار نفت صحه گذاشتند.
بارکیندو اظهار کرد: این تلاشهای مشترک در کاهش سطح بالای
ذخیرهسازیهای تجاری نفت موفق عمل کرده است.
منبع: مهر