۱
plusresetminus
تاریخ انتشارچهارشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۹
کد مطلب : ۱۳۳۶۵۰

کاهش وابستگی هند به نفت خاورمیانه

هند از تصمیم اوپک پلاس برای تمدید قرارداد کاهش تولید ناراضی است و قصد دارد واردات نفت از خاورمیانه را کاهش داده و نیاز خود را با واردات بیشتر نفت آمریکا تأمین کند.
کاهش وابستگی هند به نفت خاورمیانه
 به گزارش آژانس رویدادهای مهم نفت و انرژی"نفت ما "،    به دنبال تصمیم ائتلاف اوپک‌پلاس برای تمدید قرارداد کاهش تولید در ماه آوریل، هند از پالایشگاه‌های دولتی خود خواسته واردات از خاورمیانه را متوقف کنند. سومین وارد کننده بزرگ نفت در دنیا از کاهش عرضه نفت و قیمت بالاتر آن راضی نیست.
 طبق گفته یکی از منابع دولتی هند:«ما از شرکت‌هایمان خواسته‌ایم منابع واردات نفت خود را از خاورمیانه تغییر دهند. نمی‌توانید ما را دربند تصمیم تولیدکنندگان خاورمیانه نگه دارید. وقتی آنها قصد تثبیت بازار را داشتند در کنارشان ایستادیم».
 ائتلاف اوپک پلاس هفته گذشته بازار را متعجب کرد و تصمیم گرفت تولید خود را در ماه آوریل افزایش ندهد و تنها معافیت‌های کوچکی برای روسیه و قزاقستان در نظر گرفت. بنابراین نه تنها تولید نفت در ماه آینده میلادی تغییری نخواهد کرد، بلکه عربستان هم همچنان کاهش تولید داوطلبانه یک میلیون بشکه‌ای خود را ادامه خواهد داد.
 هند که 80 درصد از مصرف نفت خود را وارد می کند و 60 درصد از این واردات را از خاورمیانه انجام می‌دهد، از این تصمیم اوپک پلاس برای مدیریت عرضه ناراضی است چون قیمت بالاتر نفت هزینه واردات آن و در نتیجه تورم داخلی را بالا برده است.
 در حال حاضر عراق و عربستان به ترتیب اولین و دومین عرضه کننده بزرگ نفت به هند هستند.
دوری از نفت خاورمیانه شامل خرید نفت بیشتر از آمریکا و واردات از گویان می‌شود که یک تولید کننده جدید است.
دارمندرا پرادان، وزیر نفت هند اعلام کرد نگران است تصمیم اوپک پلاس برای عدم افزایش تولید نفت در ماه آوریل به روند بهبود تقاضای جهانی نفت در جهان آسیب برساند.
 این اولین باری نیست که هند نارضایتی خود را از سیاست‌های اوپک‌پلاس برای کنترل بازار اعلام کرده است. این کشور هفته گذشته از اوپک پلاس خواست تولید خود را افزایش دهد و اعلام کرد از کاهش تولید ساختگی برای افزایش قیمت حمایت نمی‌کند.

منبع: تسنیم 
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی