۲
plusresetminus
تاریخ انتشارجمعه ۲۳ آبان ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۳
کد مطلب : ۱۲۹۸۵۶

واکسن کرونا بازار نفت را نجات نمی‌دهد

آژانس بین المللی انرژی (IEA) در تازه ترین پیش بینی خود اعلام کرد تقاضای جهانی برای نفت بعید است تحت تاثیر عرضه واکسن کووید ۱۹ در سال ۲۰۲۱ به میزان قابل توجهی تقویت شود.
واکسن کرونا بازار نفت را نجات نمی‌دهد
 به گزارش آژانس رویدادهای مهم نفت و انرژی"نفت ما "،    آژانس بین المللی انرژی در جدیدترین گزارش ماهانه خود اعلام کرد هنوز اطلاعی درباره این که واکسنهای کووید ۱۹ چگونه و چه زمانی اجازه خواهند داد زندگی عادی ازسرگرفته شوند، وجود ندارد. فعلا در پیش بینیهای ما از تاثیر قابل توجه ساخت واکسن در نیمه اول سال ۲۰۲۱ فرضی گرفته نشده است. دورنمای ضعیف تقاضا و رشد تولید در برخی از کشورها نشان می دهد که عوامل بنیادین بازار نفت ضعیفتر از آن هستند که به حمایت از قیمتها کمک کنند.
بهای معاملات نفت برنت پس از سه روز متوالی کاهش، در واکنش به این گزارش در معاملات روز پنج شنبه بازار لندن کاهش پیدا کرد.
آژانس بین المللی انرژی اعلام کرد سطح ذخایر نفت کشورهای عضو سازمان توسعه و همکاری اقتصادی تا سپتامبر برای دومین ماه متوالی کاهش پیدا کرد اما در مقایسه با سطح ذخایر در ماه مه که در پیک شیوع ویروس کرونا جهش یافت، فاصله چندانی ندارد.
در گزارش آژانس بین المللی انرژی با اشاره به افزایش موارد ابتلا به کووید ۱۹ در اروپا و آمریکا و تجدید تدابیر قرنطینه، برآورد تقاضای جهانی برای نفت در سال ۲۰۲۰ به میزان ۴۰۰ هزار بشکه در روز در مقایسه با گزارش ماه پیش کاهش داده شد و آژانس اکنون انتظار دارد مصرف جهانی نفت امسال ۸.۸ میلیون بشکه در روز کاهش پیدا کرده و به ۹۱.۳ میلیون بشکه در روز بالغ شود. همچنین پیش بینی کرد تقاضا در سال میلادی آینده ۵.۸ میلیون بشکه در روز رشد کرده و به ۹۷.۱ میلیون بشکه در روز می رسد.
اگرچه دورنمای تقاضا با انتظاراتی که برای بهبود وضعیت بازار چین و هند وجود دارد، تا حدودی روشنتر شده اما این پیش بینی موج جدید دیگری از شیوع پاندمی را فرض نگرفته است.
آژانس بین المللی انرژی هشدار داد برنامه اوپک و متحدانش برای افزایش تولید به میزان دو میلیون بشکه در روز از ژانویه به معنای آن است که میزان عرضه از تقاضا فراتر خواهد رفت. اگر این تولیدکنندگان برنامه مذکور را اجرا کنند، برداشت از ذخایر در سه ماهه اول سال ۲۰۲۱ متوقف خواهد شد.
بر اساس گزارش رویترز، آژانس بین المللی انرژی اعلام کرد اگر عوامل بنیادین تغییر نکند، روند برقراری توازن بازار پیشرفته آهسته تری خواهد داشت.

منبع: ایسنا 
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی