به گزارش نفت ما ، امیر مرادی با اشاره به اینکه با گذشت دو روز از سیل در شهرستان تالش همه دستگاههای استانی و شهرستانی پای کار هستند، اظهار کرد: در بازدید روز گذشته استاندار گیلان نیز بر رفع مشکلات موجود در شهرستان تالش به این موضوع تأکید شد.
وی با بیان اینکه امروز نیازمند ارسال و اعزام تجهیزات و امکانات راه سازی به منطقه هستیم، افزود: تجهیزات و امکانات موجود در استان و شهرستان پاسخگوی نیاز ما برای ادامه فعالیت نیست.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری گیلان با اشاره به آسیب دیدن ۵۰ روستای شهرستان تالش از سیل، گفت: راه این روستاها با کمک دستگاههای خدماتی استان بازگشایی شده اما با توجه به شرایط این راهها نیازمند بهرهگیری از تجهیزات لجستیکی مناسب هستیم.
تخریب دیواره پل اصلی تالش
وی در ادامه با درخواست از سپاه و قرارگاه خاتم برای کمک به مسئولان استانی و شهرستان تالش در زمینه ارسال و اعزام تجهیزات و امکانات لجستیکی مناسب خود، افزود: دیواره پل اصلی تالش نیز بر اثر سیل آسیب دیده که این نیز نیازمند تجهیزات خاص بوده و در این زمینه قرارگاه خاتم میتواند با امکانات خود به ما کمک کند.
مرادی با بیان اینکه امکانات شهرستان تالش و استان به دلیل فرسودگی پاسخگوی نیازها نیست، گفت: ما در حال حاضر نیازمند لودر و بیل زنجیری و بیل مکانیکی و جرثقیل هستیم که از سپاه و قرارگاه خاتم برای ارسال این امکانات و تجهیزات درخواست کمک داریم.
وی با اشاره به اینکه ۲۵ درصد شهرستان تالش جلگه و مابقی کوهستانی است، اظهار کرد: این موضوع خدمات رسانی را با مشکل مواجه کرده است و نیازمند بهرهگیری از تجهیزات مناسب برای این وضعیت هستیم.
مدیرکل مدیریت بحران گیلان با بیان اینکه امروز تالش نیازمند بازسازی است، گفت: این بازسازی با تجهیزات موجود در شهرستان و استان غیر ممکن است و باید از همه توان و امکانات همه دستگاهها و حتی استانهای همجوار برای ترمیم و بازسازی این شهرستان استفاده کنیم.
وی همچنین با اشاره به پیش بینی ورود سامانه جدید بارشی از هفته آینده به استان گیلان، تأکید کرد: باید در این مدت تلاش کنیم تا تالش به شرایط عادی بازگردد.
آب بیش از ۵۰۰ خانوار روستایی تالش قطع است
مرادی در ادامه به اقدامات انجام شده و شرایط شهرستان تالش بعد از بررسیها اشاره و با بیان اینکه سیل به ۱۸۰ واحد مسکونی آسیب وارده است، افزود: از این تعداد ۲۰ واحد به صورت کامل تخریب، اثاثیه ۳۰ واحد مسکونی به نیز به صورت کامل از بین رفته است.
وی با اشاره به قطعی آب هزار و ۱۶۲ خانوار، گفت: با تلاشها صورت گرفته تاکنون آب ۵۳۷ خانوار وصل شده و تلاشها برای اتصال بقیه خانوارها ادامه دارد.
مدیر کل مدیریت بحران استانداری گیلان با بیان اینکه برق دو هزار و ۴۰۰ خانوار نیز بر اثر سیل قطع شده بود که در حال حاضر تنها ۹۵ خانوار در خاموشی به سر میبرند، ادامه داد: از ۴۲۸ خانواری که گاز آنها بر اثر سیل قطع شده بود تنها ۷۵ خانوار با مشکل قطعی مواجه هستند که در تلاشیم تا این تعداد نیز به شبکه متصل شوند.
وی با اشاره به رانش، ریزش و مسدود شدن ۲۲ محور روستایی، تصریح کرد: در حال حاضر تنها ۶ مسیر مسدود است و تلفن ۵۰۰ مشترک روستایی نیز قطع است که دستورات لازم به مخابرات داده شده است.
منبع:مهر