کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

قیمت طلای جهانی تا کجا پیش می‌رود؟

26 مرداد 1399 ساعت 7:58

تحلیلگران می گویند طلا پس از ریزش حدود ۲۰۰ دلاری قیمت در هفته گذشته و تثبیت شدن در محدوده ۱۹۵۰ دلاری آماده ازسرگیری روند صعودی است. حالا سوال اینجاست قیمت این فلز ارزشمند تا کجا پیش خواهد رفت؟


  به گزارش آژانس رویدادهای مهم نفت و انرژی"نفت ما "،    تحلیلگرانی که اصلاح قیمت طلا را پیش بینی کرده بودند، می گویند بزرگترین ریزش قیمت روزانه طلا در هفت سال اخیر که هفته گذشته روی داد، برای بازار مطلوب بوده است. اورت میلمان، کارشناس فلزات ارزشمند در شرکت گینزویل کویل به کیتکونیوز گفت: از دست دادن ۱۲۰ دلار در یک روز معامله، حرکت قیمت چشمگیری بوده اما عقب نشینی به سمت مرز ۱۹۰۰ دلار برای طلا بسیار مطلوب بوده است. حمایت خوبی در این محدوده وجود دارد و به طلا اجازه می دهد در سپتامبر و در سه ماهه چهارم به رشد قیمت پایدار ادامه دهد.

مذاکرات مالی آمریکا و تنشهای آمریکا و چین در مرکز توجه بازار
دو موضوع مهمی که مورد توجه بازارها در هفته جاری خواهد بود یکی بسته مالی آمریکا است که هنوز به تصویب نرسیده و دیگری مذاکرات تجاری میان واشنگتن و پکن است که قرار است ازسرگرفته شود و ممکن است نوسانات بزرگی ایجاد کند.
دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریکا همچنان دموکراتها را مقصر تصویب نشدن بسته کمک مالی جدید ویروس کرونا معرفی می کند. این اظهارات یک هفته پیش از مذاکرات ناموفق با دموکراتهای کنگره مطرح شده است. سنا که در کنترل جمهوریخواهان و کنگره که در کنترل نمایندگان دموکرات است، وارد ارزیابی غیررسمی شده اند و هنوز از توافق درباره بسته مالی خبری نیست.
دانیل گالی، استراتژیست کالای شرکت "تی دی سکیوریتیز" در این باره به کیتکونیوز گفت: بسته مالی موضوع نگران کننده ای است. در حال حاضر این عامل منفی برای فضای بازار و برای طلا است.
به گفته فیلیپ استرایبل، استراتژیست ارشد بازار در بلو لاین فیوچرز، اگر توافق درباره بسته جدید حاصل شود برای دلار آمریکا منفی و برای طلا مثبت خواهد بود.
به گفته جورج گیرو، مدیرکل شرکت مدیریت دارایی آر بی سی، مذاکرات تجاری چین و آمریکا در هفته جاری برگزار می شود و معامله گران پیش از هر اقدامی مایلند اخباری در این باره دریافت کنند.
با این حال رویترز روز جمعه گزارش کرد که دیدار بازبینی توافق تجاری آمریکا و چین که قرار بود روز شنبه برگزار شود، به دلیل مسائل مربوط به برنامه ریزی دیدار عقب افتاده است.
چین تاکنون در عمل به تعهداتش برای خرید محصولات آمریکایی بسیار عقب مانده است.
به گفته هان تان، تحلیلگر بازار در اف ایکس تی ام، اگر مذاکرات بسته مالی در آمریکا یا مذاکرات تجاری آمریکا و چین روند منفی پیدا کند، زمینه را برای بازگشت طلا به بالای مرز ۲۰۰۰ دلار فراهم خواهد کرد.

بازده اوراق خزانه و دلار آمریکا
دو عامل مهم برای طلا بازده اوراق خزانه و دلار آمریکا خواهند بود که بهبود آنها در هفته گذشته باعث پایین آمدن قیمت طلا شد.
به گفته گالی، بزرگترین تغییری که هفته گذشته روی داد رشد نرخهای بهره واقعی و اسمی بود. فضایی که پیش از این قیمت طلا را بالا برده بود اکنون باعث کاهش آن شده است اما خریداران در قیمتهای پایینتر به خرید طلا می پردازند. با این حال وی عقب نشینی بیشتر طلا را مردود ندانست و اظهار کرد: ۱۸۵۰ دلار سطحی است که قیمت طلا دوباره جذاب می شود.

گزارش نشست کمیته بازار آزاد بانک مرکزی آمریکا
موضوع مهم دیگر انتشار گزارش نشست ژوییه کمیته بازار آزاد فدرال بانک مرکزی آمریکا خواهد بود که روز چهارشنبه منتشر می شود. سرمایه گذاران به اظهاراتی که درباره کنترل منحنی بازده شده است، توجه دقیقی خواهند داشت.
به گفته استراتژیستهای آی ان جی، هر گونه اشاره به تورم هدف و کنترل منحنی بازده در گزارش این نشست برای دلار آمریکا منفی خواهد بود. همچنین این گزارش ممکن است اطلاعات بیشتری درباره مذاکرات پیرامون استراتژی سیاست پولی بانک مرکزی آمریکا فراهم کند.

سطوح قیمت طلا
سطوح قیمتی که تحلیلگران زیرنظر دارند از محدود ۱۸۰۰ تا ۲۰۰۰ دلار را شامل می شود.
به گفته افشین نوابی، نایب رییس شرکت بازرگانی ام کی اس، طلا در سطوح قیمت ۱۹۰۰ و ۱۹۲۵ دلار از حمایت خوب برخوردار است در حالی که در سطح ۲۰۰۰ دلار با مقاومت روبروست.
اما میلمان اظهار کرد: ریسکهای نزولی و صعودی طلا متقارن هستند. اگر طلا در هفته جاری به پایین ۱۹۰۰ دلار سقوط کند یا به مرز ۲۰۰۰ دلار صعود کند تعجب آور نخواهد بود.
بر اساس گزارش کیتکونیوز، در هفته جاری علاوه بر گزارش نشست ژوییه کمیته بازار آزاد فدرال بانک مرکزی آمریکا در روز چهارشنبه آمارهای اقتصادی فراوانی شامل آمار مسکن آمریکا منتشر خواهند شد که ممکن است بازارها را تحت تاثیر قرار دهند.
 
منبع: ایسنا 


کد مطلب: 126630

آدرس مطلب :
https://www.naftema.com/news/126630/قیمت-طلای-جهانی-کجا-پیش-می-رود

نفت ما
  https://www.naftema.com