به گزارش آژانس رویدادهای مهم نفت و انرژی "
نفت ما " ، یک نشریه انگلیس فاش کرد که آمریکا قصد داشته است با تطمیع ناخدای هندیتبار نفتکش آدریان دریا، وی را متقاعد کند تا این نفتکش را به منطقه مورد نظر آمریکاییها انتقال دهد.
نشریه انگلیسی فایننشال تایمز روز چهارشنبه در گزارشی فاش کرد که یک مقام ارشد وزارت امور خارجه آمریکا با ارسال پیامی به «آکلیش کومار» ناخدای نفتکش «آدریان دریا 1» و ارائه پیشنهاد مالی گزاف به وی، سعی کرده است این ناخدای هندیتبار را برای هدایت نفتکش آدریان دریا به منطقهای مناسب برای توقیف نفتکش راضی کند اما مقاومت ناخدا آکلیش کومار در برابر این خواسته درنهایت باعث تحریمش از سوی وزارت خزانهداری آمریکا شده است.
بر اساس گزارش افشاگرانه فایننشال تایمز، ناخدای هندی نفتکش آدریان دریا هفته گذشته پیامی بدین مضمون از «برایان هوک» مسئول گروه ویژه اقدام ایران در وزارت امور خارجه آمریکا دریافت کرده است: «من برایان هوک هستم. برای مایک پامپئو وزیر امور خارجه آمریکا کار میکنم و نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران هستم. خبر خوبی برای شما دارم.»
به نوشته فایننشال تایمز، خبر خوب برایان هوک برای ناخدا آکلیش کومار این بوده است که در صورت همکاری با دولت آمریکا در راستای توقیف نفتکش تحت هدایت خود میتواند چندین میلیون دلار پاداش بگیرد. در واقع خواسته آمریکا از ناخدای هندی این بوده است که نفتکش آدریان دریا را به کشوری هدایت کند که در آنجا نفتکش به نیابت از آمریکا توقیف شود. همچنین در پیام ارسالی برای ناخدا آکلیش کومار، شماره تلفن رسمی وزارت امور خارجه آمریکا نیز قید شده بوده تا وی در صورت شک کردن به جعلی بودن ایمیل، با آن شماره تماس بگیرد.
برایان هوک در ایمیل دیگری به ناخدای نفتکش آدریان دریا نوشته است: «شما با این پول میتوانید هرطور میخواهید زندگی کنید و در دوران پیری نیز زندگی مرفهی داشته باشید. اما اگر این مسیر راحت را نپذیرید، زندگی برای شما بسیار دشوارتر خواهد شد.»
پس از آنکه آمریکا نشانهای از همکاری ناخدای هندی نفتکش آدریان دریا مشاهده نکرد، پیامی از طرف برایان هوک به ناخدا آکلیش کوماه ارسال و خبر قرار گرفتن نامش در فهرست تحریمهای وزارت خزانهداری آمریکا به وی اعلام شد.
نشریه فایننشال تایمز در گزارش خود خاطرنشان کرده است که تطمیع و تهدید ناخدای نفتکش آدریان دریا تنها اقدام برایان هوک به نیابت از وزارت امور خارجه آمریکا برای تحت فشار قرار دادن دریانوردان بهمنظور پایان دادن به همکاری آنها با ایران نبوده است و او بارها با ارسال ایمیلهای مشابه به آنها سعی در ارعاب یا تطمیع آنها داشته است.