۹
۳
plusresetminus
تاریخ انتشاردوشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۳
کد مطلب : ۱۶۴۷۷۸
در گفت و گو با نفت ما بررسی شد؛

روایت تلخ از یک خیانت بزرگ به اموال ایرانیان در پرونده کرسنت

خاقانی گفت : انگلیس تلاش زیادی داشت تا این ساختمان را از دست ایران خارج کند و برای این کار طرح ها و نقشه های زیادی کشیدند. در این میان انجمن اسلامی دانشجویان اروپا، آمریکا و اقیانوسیه سعی شان را به کار گرفتند تا «ساختمان» از دست ایرانی ها خارج نشود.
روایت تلخ از یک خیانت بزرگ به اموال ایرانیان در پرونده کرسنت
محمود خاقانی در گفت و گو با نفت ما با اشاره به اتفاقات پرونده کرسنت و توقیف ملک گران قیمت صندوق بازنشستگی کارکنان صنعت نفت در لندن روایتی تلخ از یک خیانت بزرگ در حق بیت المال را تشریح کرد.
قبل از انقلاب و در دهه 1350 خورشیدی دولت ایران کمک هایی و یا به اصطلاح محبت هایی به دولت انگلیس کرده بود و بر همین اساس ملکه بریتانیا برای اینکه درصدد جبران برآید، در سفری که شاه به این کشور داشت در یکی از بهترین نقاط لندن زمینی بسیار مرغوب و بزرگ در مقابل پارلمان انگلیس داد تا ایران آن را برای سرمایه گذاری صندوق بازنشستگی کارکنان شرکت ملی نفت اختصاص بدهد و در نهایت این صندوق در آن زمین سرمایه گذاری و ساختمانی را احداث کرد که اوایل پیروزی انقلاب آماده تحویل به کارفرما بود. از همان روزها دولت انگلیس تلاش زیادی داشت تا این ساختمان را از دست ایران خارج کند و برای این کار طرح ها و نقشه های زیادی کشیدند. در این میان انجمن اسلامی دانشجویان اروپا، آمریکا و اقیانوسیه سعی شان را به کار گرفتند تا «ساختمان» از دست ایرانی ها خارج نشود. همچنین مرحوم شهید رجایی در میانه راه سفر به نیویورک در فرودگاه لندن توقف کرد و مانع از این شد که کاردار وقت ایران در لندن ساختمان را به انگلیسی ها بفروشد. حتی سید محمد خاتمی و محمد هاشمی به لندن آمدند تا با تلاش شان ساختمان را برای ایران حفظ کنند تا ساختمان جزیی از اموال صندوق بازنشستگی کارکنان صنعت نفت بماند. به طوریکه بخش های متعدد شرکت در ساختمان مدت ها دفتر داشتند و کارهای تجاری انجام می دادند.
تا اینکه یک نفر در صنعت نفت یک آقایی که الان هم معاون وزیر است، سال 1393 به دیوان عدالت اداری شکایت کرده و موفق می شود، صندوق بازنشستگی کارکنان شرکت نفت را از بخش خصوصی به بخش دولتی منتقل کند تا هیئت امنای جدید را دولت انتخاب کند که این موجب شد، کرسنت به دادگاه رفته و اینطور گفته است که چون صندوق خصوصی نیست و دولتی است، چون ایران قرارداد فی مابین را ابطال کرد، دنبال توقیف دارایی های شرکت نفت ایران هستیم که این ساختمان هم جزیی از آنها است.
از آنجایی که دادگاهی در لندن ایران را در موضوع قرارداد کرسنت محکوم کرده و قرار شد این ساختمان راکه بیش از یک میلیارد دلار ارزش دارد، بابت بخشی از بدهی ایران به شرکت کرسنت بپردازد تا مالکیت این ساختمان به انگلیس اختصاص پیدا کند. حالا تیم حقوقی دولت اگر نتواند که به احتمال زیاد نمی توانند، در دادگاه تجدیدنظر رای را برگرداند، انگلیسی ها به آرزوی چند ده ساله شان می رسند و رسما مالک ساختمان فوق می شوند. تا بتوانیم اینطور بگوییم، آنهایی که قرارداد کرسنت را یکطرفه فسخ کردند، کجا هستند تا پاسخگوی این خسارت عظیم باشند؟ 
به نظر من گروهی در درون حاکمیت توطئه کردند تا ساختمان شرکت ملی نفت ایران در لندن به ساختمان کرسنت در لندن تغییر نام پیدا کند!
 
 
 
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی


خدا پدر محمد رضا شاه فقید را بیامرزد. هر چه کاشت ..‌. ویران میشود.
حیف فقط حیف
یه عده احمق دارایی های ملت را به فنا میدن
شهسوار پیدکی شیرازی
توافقنامه C R E S C E N T یکی از بهترین توافقاتی بود که آقای زنگنه برای ایران انجام داد. اگر این قرارداد اجرا می شد، می توانست یکی از میادین گازی ایران را با هزینه سرمایه گذاران خارجی توسعه داده و وابستگی ژئوپلیتیکی بین امارات متحده عربی و ایران ایجاد کند. ایران به یکی از منابع تامین انرژی امارات تبدیل می شد. در آن صورت، یکی از تأثیرات آن این بود که امارات هرگز فشار ایالات متحده برای بستن حساب های ایرانیان را نمی پذیرفت و با آنها به عنوان ساکنان درجه دو رفتار می کرد. علاوه بر این، ایران می‌توانست درآمد حاصل از آن را برای سرمایه‌گذاری مجدد در بخش‌های دیگر به دست آورده و استفاده کند.

اما چه کسی این توافق را از بین برده است؟ تاثیرات این خرابکاری چیست؟ ایران موقعیت استراتژیک خود را از دست داد و باید بیش از 2 میلیارد دلار جریمه بپردازد! میدان گازی هنوز توسعه نیافته و ایران از کمبود گاز رنج می برد!

به دستور کدام نیروها یا کشورهایی در این معامله که منافع ملی را تامین می کرد، خرابکاری کردند؟

آقای جلیلی باید جواب بده! آقای احمدی نژاد باید جواب بدهد!

واقعیت این است که تنها 3 کشوری که از نابودی این توافق منتفع شده بودند، آمریکا، اسرائیل و روسیه بودند!

این داستان غم انگیز می تواند فصل جدید فیلم ELI C O H E N باشد