غرضی گفت:وظیفه نمایندگان مجلس قانونگذاری و نظارت است نه فشار برای انتصاب مدیران غیر متخصص ؛یعنی اگر همین نقیصه را برطرف كنیم، گام بلندی برای ترمیم فضای كدر نفتی برداشتهایم .
تحریم انگار قرار نیست سایهاش را از شر ایران و به ویژه اقتصاد ایران كم كند. به همین دلیل وقتی به واسطه تحدیدهایی كه از سوی نظام بینالملل مناسبات جهانی و به خصوص فروش نفتمان تحت تاثیر قرار میگیرد معلوم است كه گرهی كور در فضای اقتصادی میافتد و در نتیجه، معیشت مردم به طور كاملا جدی به خطر میافتد.
محمد غرضی، فعال سیاسی در گفتوگو با خبرنگار آژانس رویدادهای مهم نفت و انرژی"نفت ما "،در اینباره اظهار داشت: اینكه آمریكا و متحدانش با جمهوری اسلامی خصومت دارند و ما را در تنگنا قرار میدهند، مسالهای است كه نمیتوان برای پایانش امیدی حتی اندك داشت. با این حال پتانسیل موجود در كشور ما به حدی است كه اگر تصمیمگیران به شناخت كافی از شرایط برسند و همچنین اگر تصمیمهایشان با واقعیتها همخوان باشد، در شرایط تحریم هم میتوانیم گلیممان را از آب بیرون بكشیم.
عضو كابینه دولتهای زمان جنگ و سازندگی در ادامه گفت: نفت كالایی گرانبها برای ما به شمار میرود. به همین دلیل حتی در شرایط تحریم هم نباید چشم به این موهبت ببندیم و باید راهكارهای درستی را برای عرضه نفت در بازار جهانی برگزینیم. به هر حال ایران یكی از كشورهای مهم خاورمیانه و البته نظام بینالملل است و به همین دلیل، میتوانیم با رایزنیهای دیپلماتیك در همین شرایط تحریم هم نفتمان را به شركای تجاری و حتی سیاسیمان عرضه كنیم.
او همچنین تصریح كرد: لازم است، دولتیها و همه آنهایی كه به نوعی در بخش مهم نفت دستاندركار هستند، بدانند كه درآمدهای نفتی حتی اگر مقدارش كم شود، بازهم فرصتی گرانبها برای هزینهكردشان در امور جاری كشور به شمار میرود. در واقع باید این را در نظر گرفت كه انرژی در ایران ارزان است و لازم نیست، دولت به فكر تامین انرژی مردم باشد. در كشورهای آمریكایی، آفریقایی و حتی اروپایی برای تامین حدود نیمی از نیازهای اولیه مردم دولت باید انرژی تهیه كند. این در حالی است كه در ایران نفت و گاز تقریبا مجانی است. این یعنی ۵۰ درصد از نیازهای جامعه بدون صرف هزینه از جانب نیرویی تامین میشود كه خدادادی و در نتیجه مجانی است.
غرضی در ادامه افزود: پس حالا كه نیمی از نیازهایمان بدون پرداخت هزینه به دستمان میرسد، كمی بیشتر از ۳۰ درصد از بودجه را میتوانیم به هزینههای غذایی و باقیمانده را هم به مسایل مربوط به بهداشت و درمان اختصاص بدهیم. شرح این شرایط نشانگر این است كه ایران حتی در شرایطی كه به دلیل تحریم، فضای بستهای در تجارت جهانی دارد هم مشكل چندانی برای برآورده كردن مطالبات عمومی ندارد. فقط كافی است، سیاستگذاریها كارشناسیشده باشند و در تصمیمهایمان از هیجان و البته افراط و تفریط پرهیز كنیم.
وی توضیح داد: مشخصا در بحث مدیریت نفت و درآمدهای نفتی، حتما و قطعا باید از نیروهای آشنا به امور كمك بخواهیم و اینطور نباشد كه پرطمطراق بودن حوزه نفت، باعث شود این و آن با سفارش و توصیه فلان نماینده مجلس یا بهمان مدیر دولتی به این حوزه وارد شده و بدون داشتن تخصص و آشنایی لازم، عهدهدار سمتهای مهم شوند. وظیفه نمایندگان مجلس قانونگذاری و نظارت است نه فشار برای انتصاب مدیران غیر متخصص ؛یعنی اگر همین نقیصه را برطرف كنیم، گام بلندی برای ترمیم فضای كدر نفتی برداشتهایم و میتوانیم با اصلاح نقصانهای دیگر به این امیدوار باشیم كه نفت بتواند تاثیرگذاری بیشتری از اینی كه هست، در شرایط كشور و البته مردم بگذارد.
محمد غرضی در پایان گفت: نفت به قدری ارزش دارد كه حتی در شرایط تحریم هم میتواند حلال مشكلات باشد. فقط به این شرط كه تصمیمهایمان تصمیمهایی كارشناسی باشد و همچنین از ورود افرادی كه با این حوزه آشنایی ندارند، به مدیریت نفت جلوگیری كنیم. در چنین حالتی حتما شاهد این خواهیم بود كه به واسطه همین نفتی كه تحریم است، میتوانیم مقدمات لازم را برای سیر در مسیر توسعه و آرامش فراهم كنیم.
فک و فامیل و دوست و آشنای نماینده ها همه پیمانکارن
نماینده اگه دخالت نکنه کی پروژه بده بهشون ؟!
نماینده اگه دخالت نکنه کی استخدامشون کنه تو وزارت نفت ؟!
درود برجناب غرضی
اصل مطلب را فرمودید....
یکی از ملاک های اصلی برای انتصاب مدیران در صنعت نفت که در مصاحبه از مدیران توسط زنگنه و ایادی ایشان مورد سوال قرار می گیرد، همین است.
هرچه شما لابی قوی تری با نمایندگان داشته باشید، احتمال مدیر شدن و انتصابتان بالاتر است.
حالا چرا؟
چون در موقع تنگنا همین مدیران به داد زنگنه خواهند رسید و ایشان را از منگنه استیضاح می رهانند.
مجلس انقلابی را محکوم نکنید ، به دادگا ههای اختلاس در پتروشیمی و نفت ، مانند بازرگانی پتروشیمی نگاه کنید و اجازه دهید نمایندگان انقلابی با نظارت و گماردن مردان پاک دست به روند فعلی خاتمه دهند، کسانی که امروز در حال محاکمه هستند تنها نبوده اند،
جناب غرضی لطفا اجازه دهید منتخبان مردم مدیران نا لایق را که باعث بدبختی و فلاکت مردم شده اند را تغییر دهند ، تا چند سال باید فامیل بازی مدیران نفتی ادامه داشته باشد؟ مردم خسته شده اند از این همه بی سر و سامانی.
آیا مسئولین فکر میکنند نمیمیرند؟ و زیر گل نمیخوابند؟ واقعا که ، پس نفرین خدا بر شما باد، که دنیا را به آخرت فروختید، بعد برای امام حسین سینه میزنید ؟ شما هزار بار از شمر بدترید
نماینده واس دخالت کنه، کلا وظیفش دخالت کردنه، مگه میشه نماینده مجلس رو بگی دخالت نکن. همه جا نماینده ها تو همه چی سرک میکشن و دخالت میکنن. بایدم بکن. پس نکنن بزارن تو بکنی!!! اصن دخالت کردن کار نمایندست
واقعا عجب مملکتی شده، حالا دیگه غرضی هم میاد برا نفت نسخه میپیچه. یکی نیست بهس بگه پدر آمرزیده تو چها دهه قبل وزیر بودی، دیگه لی خیال شو برو ول کن دیگه... این مقامات تا تو گور هم میخوان راجع به همه چیز نظر بدن
اما خودمونیم واقعا نماینده ها برا خودشون معضلی شدن تو این کشور، یه عدشون مرتب مشغول زد و بند و غارتگری اند. بنظرم یه مدت مجلس رو تعطیل کنیم به جایی بر نخوره، بلکم شاید اوضاع بهتر شد. آقا ما اصلا غلط کردیم تو مشروطه گفتیم عدلیه و پارلمان میخوایم. یه مدت تعطیلش کنین ملت یه نفسی بکشن
البته نمایندگان وظیفه نظارت و قانونگذاری دارند و وقتی میگوییم نمایندگان، باید بدانیم که کلیت مجلس را زیر سوال میبریم و بی اعتبار کردن یک پایه از سه قوه است. خواست نفوذ و اژدهای هفت سر فساد،عاملان استکبار جهانی، هم بی اعتبار کردن نهادهای قدرت نظام است. آقای غرضی حضرتعالی وزیر نفت بودید و دوست و دشمن شما را با همه انتقاداتی که از شما ممکن است داشته باشند، در پاکدستی و سلامت نفس می شناسند و اتفاق نظر دارند. لذا انتظار است که جنابعالی به وزیر برند تذکر میدادید که تسلیم خواست غیر مشروع(چه نماینده و غیر نماینده) نشود!احکام انتصابات را وزیر تصویب میکند، اگر بخواهد میتواند زیر بار نرود! ولی چرا میرود؟مطالعه بشود چه نمایندگانی از دوره های قبل وارد نفت شده اند! و از چه طیفی بوده اند! یک نمونه فقط: نماینده به مدیرعاملی تاسیسات دریائی منصوب می شود. ایشان هم مدیرعامل سپنتا را به عنوان مشاور می آورد!!! که که بعد از خودش هم میماند که دکل گمشده از آن بیرون می آید. و نماینده هم میشود رئیس کل حسابرسی و رئیس مجامع نفت!؟ با حکم وزیر برند!:پیوند نا مبارک با مافیای نفت. مطمئن هستم زمانی گوش شنوا برای شنیدن فرمایشات مقام معظم رهبری در رابطه با نفوذ و اژدهای هفت سر فساد پیدا خواهد شد.
آقای کرباسیان در بدو ورود آقای سپهری را معزول و آقای موسوی را به مدیرعاملی و ریاست هیئت مدیره ملی حفاری منصوب فرمودند.ااخیراً مافیا سرمست از پیروزی پا در کفش دولت کرد که این موجب گردید که آقای کرباسیان حکم ریاست هیئت مدیره را برای آقای گلپایگانی صادر نماید برای بهبود بهره وری و ایجاد شفافیت مالی و عملیاتی! با اطمینان میگویم که این به دستور ی بالاتر از وزیر بر حمله به قلب مافیای نفت صورت گرفت! آقای وزیر هم حکمی بالاجبار دایر بر بهبود بهره وری و شفافیت در امور مالی و عملیات صادر فرمودند! انتصاب آقای گلپایگانی ابتدا در تارنمای ملی حفاری نمایش داده شد و سپس حذف گردید! آقای سپهری که با همان هیئت مدیره زمان همان "همیشه مدیرعامل" ملی حفاری کار کرد! چرا برکنار شد؟چون مافیا وجود غیر را تحمل نمی کند و بعلاوه مرتکب گناه کبیره شد!: کمیسون معاملات را دست زد، تدارکات کالا و بالاتر از همه آقای ه.ک(پادو مافیا) را معلق کرد. و دست آخر اصلاً آقای گلپایگانی را برای انجام اقدامات برابر حکم راه دادند؟ به تار نمای ملی حفاری، قسمت هیئت مدیره مراجعه شود: آقای موسوی مدیرعامل و نایب رئیس هیئت مدیره در راس و سپس آقای گلپایگانی عضو و رئبس هیئت مدیره!آیا مدیر عامل تابع هیئت مدیره و رئیس هیئت مدیره نیست؟ در انتها بررسی و گزارش بهبود بهره وری و شفافیت در امورمالی و عملیات در دو حگم انتصاب آقای کرباسیان و وزیر محترم به کجا انجامید؟آ
دقت بفرمایید به افرادی که وزیر برند به نفت آورده که محدود به نمایندگان نمی شود. ایشان حتی برای مصونیت خود به استخدام مقامات امنیتی، اطلاعاتی، بازرسی کل و اخیراً دیوان محاسبات دست زده! به این لیست اضافه بفرمایید تبانی با مافیای نفت. دکل گمشده را با تبانی انجام دادند و بیشرمانه در رسانه های خارجی به جائی نشانه گرفتند که شیطان هم از ذکر آن شرم دارد! آقای "س ج" در رابطه با فروش نفت و بابک زنجانی چه شد؟ آقای شیرعلی که در جلسه دادگاه پرونده پتروشیمی حضورداشت چرا حالا یکی از فراری ها است؟ آخوشبختانه دستور ریاست محترم قوه قضائیه مبنی بر برگردادن نیروهای قضائی که به دولت رفته بودند اقدام بسیار مفیدی بود که جلوی سوئ استفاده از وجود این آقایان را گرفت!